„Nem fogunk szépen csendben betagozódni, van ugyanis egy határ, amit nem léphetünk át” – mondta az Akadémiai Dolgozók Fórumának alapítója, a hvg.hu podcastjának, a Fülkének a vendége.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Előfordulhat, hogy az MTA kutatóhálózatában is rengeteg EU-s lóvé lehet, hasonlóan, mint ahogy az EU-s lóvé Miniszterelnökség hatáskörébe vonásával!
.
Miközben mindenféle ÁLLAMI PÉNZMOZGÁST az ÁLLAMKINCSTÁRBA csapott ki félcédulás pártunk-, és kormányunk
.
Amelyet az alábbi videó is alátámaszt, nevezetesen az, hogy azt csinálták az állammal, amelyre a HONFOGLALÁS ÓTA nem volt példa:
.
--- Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=113s.
.
Dióhéjba nem fér bele amit ezek a KALÓZOK megengednek maguknak. Mégpedig azt, hogy a KORNAK MEGFELELŐEN a REFORMOKRA helyeznék a főhangsúlyt, orrba, szájba CENTRALIZÁLNAK, figyelmen kívül hagyva azt, hogy MÁR AZ MNB is kidolgozta több menetben a 300, illetve 180 pontos GAZDASÁGÉLÉNKÍTŐ JAVASLATÁT:
.---- MNB 330 pontos versenyképességi programja
www.mnb.hu/letoltes/versenykepessegi-program.pdf
.
---- MNB 180 pontos versenyképességi programja
www.mnb.hu/letoltes/mnb-180-pontja.pdf
.
Lehet CSAPKODNI a nyilászárókat, az asztalokat, az lesz/van, amit a SZAKBARBÁR eltervez, és addig nem szállnak le róla a fullartárjai, amíg más CÉLPONTOT nem találnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.