Fél másodpercig töprengett talán Bécs polgármestere, amikor a CEU rektora felvetette neki, mit szólna, ha az egyeteme átköltözne a városába. A mindkét félnek előnyös ügylet sok millió euró bevételt jelent, amitől Budapest így elesik. Megismertük a CEU Bécsbe költözésének verzióját az osztrák főváros szemszögéből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Kézcsókhoz járulhatnak az EU vásott kölkéhez, aki már nem fér a bőrébe!!!
kakaósbögre
Nos,a Lajtán túl tudják hogy a tudás hatalom és befektetni a jövőbe csak az oktatáson keresztül lehet.
namihami
Ismét sikerült a fűrdővízzel a gyereket is?
Oktatás, országimázs, kultúra, nemzetközi egyetemek közötti besorolás,, a végzettek által a világba vitt jóhírünk? Mindezeket is sikerült egy parvenű parasztnak (érezte, hogy ez az egyetem neki sose sikerülne, ezért inkább ne is legyen) kirúgni az országból. És a milliárdos nagyságrendű adóbevételről már szó se essen.
Maradnak nekünk a "" szigetfesztiválok"". Ez olyan fidesz-kategória. Ők megrekedtek, Szàzlábú már viszi nekik, hát a többi se legyen jobb. Aki mégis, az úgyis elmegy. Mindössze a "" kalandvágyó értelmesebbje"" próbál itthon boldogulni. Az meg egyébként se fideszes.
Mert ugye:: az értelem és a fideszes...
simmering73
Mit nekünk néhány millió euró, mikor a gazdaság két lábon áll, mint a kis tésasszony a szaros pelussal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.