Katanics Sándort indítja közös polgármesterjelöltként az őszi önkormányzati választáson Veszprémben a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd – közölte Hartmann Ferenc, az MSZP veszprémi szervezetének elnöke pénteken az MTI-vel.

Nagy bejelentést tett a veszprémi ellenzékFotó: Facebook/Katancsi Sándor

A közlemény szerint

a hat ellenzéki párt az őszi önkormányzati választáson közösen állít polgármesterjelöltet és minden választókerületben egyéni képviselőjelöltet.

Az egyéni képviselőjelölteket, a választási programot és a kompenzációs listát a kampány kezdetekor mutatják be.

A polgármesterjelöltként induló Katanics Sándor matematika-fizika szakos középiskolai tanár, a Demokratikus Koalíció helyi politikusa.

Azt írták, a közösen induló pártok legfontosabb célkitűzése, hogy a városfejlesztési irányokról a veszprémiek dönthessenek, és azokat "ne a miniszterelnök határozza meg". Céljaik között a kiemelt városi projektek, fejlesztések mellett

nagyobb hangsúlyt helyeznének arra, hogy – fenntartható módon – eleget tegyenek a városban élők lakhatási, szociális, közlekedési, parkolási és kulturális igényeinek.

Több figyelmet fordítanának a város zöldfelületeinek bővítésére, az energiahatékonyság növelésére és az idősebb generáció gondjainak enyhítésére is.

A közleményben kitértek arra: az ellenzéki pártok részletes tárgyalást folytattak a Veszprémi Ellenzéki Kerekasztalhoz csatlakozó szervezetekkel a minél szélesebb körű összefogás létrehozásáért, azonban azt a feltételt, hogy minden jelölt civil szervezet jelöltje legyen, nem tudták elfogadni. Hozzátették: nem akarják megtéveszteni a választókat, nem akarnak civil szervezet mögé bújva indulni az őszi önkormányzati választáson.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Összefogást vár el a társadalom a fidesz bűnöző, kleptokrata és politikai prostituált banda hatalmának leváltása érdekében. Az orbáni diktatúra lebontása az önkormányzatokon keresztül lehetséges.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@durbincs: tegnap, 22:27; Az Echo tv Elios fényfüzérrel ünnepelte Advent harmadik vasárnapját, majd végleg elsötétült, mint az igazságszolgáltatás.További kérdés, de mikor volt ott valaha is világos?!
Az Echo tv Elios fényfüzérrel ünnepelte Advent harmadik vasárnapját, majd végleg elsötétült, mint az igazságszolgáltatás. De mikor volt ott valaha is világos?!
https://uploads.disquscdn.com/images/32a324b5...
desir62
@durbincs: Megint befostál te szerencsétlen?
durbincs
@desir62: még magát is előkaparták a bányábúl a lúganyé alól ? Hyper-szerény adottságú ? hó/lové/commemt/@desir62:
Shikari
Rajta elvtársak! Előre a biztos vereségért!
Manhattan
Sanyi volt az igazgató a Lovassyban, ami az ország legjobb középiskolája. Csak ugye, nem tudja ezt a rendszert elviselni, politizál. Ki akarták csinálni, inkább lemondott, maradt fizika-matek tanár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.