Nagyinterjú beszólásról, megrészegülésről, Orbán őrült versenyelőnyéről és az őt felszínen tartókról, az Underwood-házaspárról, fociról, a haldokló LMP-ről és a haldokló Földről.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Felkészül a ,,mószeraranka,, a következő feladatra !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Úgy tűnik,écsapjának nem sikerült a kisérlet,túlélte az ondószökevény... A romániai Ploesti bányekecójába postázzák, a szaros nyelvű aktecentusos, ballonkabát nyitogató, vizeletes félfaroknak, a seggnyalásért kiutalt narancsos dijjazása
tulipan
Genya @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? mégjó hogy igazán egy nagy román vagy nem is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ?
tulipan
Na te, pisis köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek?
tulipan
Na te, pisis-szaros köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semmiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek? Most má' csak a hozzád hasonló, ROMÁN, zombi langyik maradnak? Te szerencsétlen töpörödött elméjű, 1000km-ről- brekegsz itt, a román Ákkcentusoddal ,a bányakeccojából ? a -13 szintről ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.