Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke kedden este a Karmelita kolostorban fogadta a Fidesz észak-macedón testvérpártjának vezetőségét – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Macedón forradalmi szervezettel tárgyalt Orbán

A Belső Macedón Forradalmi Szervezet – Macedón Nemzeti Egység Demokratikus Pártja (VMRO-DPMNE) elnöke, Hrisztijan Mickoszki és Alekszandar Nikoloszki alelnök tájékoztatták a Fidesz elnökét Észak-Macedónia jelenlegi politikai és gazdasági helyzetéről.

Szóba került a balkáni ország EU-csatlakozásának folyamata és az Európai Unió előtt álló legfontosabb kérdések is – mondta Havasi Bertalan.

Beszéltek az Európai Néppárt (EPP) jövőjéről és novemberi tisztújító kongresszusáról is, hiszen mindkét párt, a Fidesz és a VMRO-DPMNE is az EPP tagszervezete.

Kép és szöveg: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ők igen, de ti fel vagytok függesztve!!! =))
namihami
Testvérszervezet!? De hiszen a testvérét állítólag nem választhatja meg...
Ezek inkább a hasonszőrűek csoportját erősítik.
human
Orbán pedig átadta az illiberális állam receptjét. Milyen demagóg és egyszerű propagandával lehet elnyerni az emberek bizalmát, hogyan lehet a közpénzt magántőkévé alakítani és milyen sorrendben kell a jogállam pilléreit leépíteni.
nezelodo
Lehet, hogy beadta nekik a vezér, hogy az a colos torzonborz ápolatlan alak ott a gáttérben személyesen Marx Károly.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.