Bár az Európai Bizottság szerint nincs bizonyíték arra, hogy kelet-nyugat megosztottság alakult volna ki az élelmiszeripari termékek minőségében. Időről-időre mégis előbukkan egy-egy csontváz a szekrényből. Mi most egy élelmiszerlánc Ausztriában és Magyarországon is ugyanazon a néven forgalmazott Csirke Nuggets-ét (csirkefalatkáit) hasonlítottuk össze, nevezetesen, hogy beltartalmuk mennyiben tér el egymástól; mekkora közöttük forintosítva az árkülönbség; valamint kiszámoltuk azt is, hogy a helyi átlagos nettó keresetből hány darab termékre futná a helyi lakosoknak. A különbségek megdöbbentőek voltak, az osztrák, több mint kétszer annyi csirkehúst tartalmazó élelmiszer alig 196 forinttal került többe, mint a Magyarországon kapható, miközben egy átlagos osztrák 2,5-szer annyi darabot tudna megvásárolni a termékből, mint egy magyar.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És hogyan lehet olcsóbb Németországban a Pick szalámi, mint Szegeden, ahol gyártják?! És nem, nem a multik, meg a gyártó miatt...Hogy a francba legyünk egyenlőek ,ha hagyjuk szétrabolni az országot , ha nincs jogbiztonság , demokrácia ,média és folytathatnám. Nem elég állandóan megsértődni irigykedni, meg nyafogni. Ez a komplett egész , ami számít. MINDEN lehetőségünk megvolt! Magyar embernek, magyar rohadt kaját... uploads.disquscdn.com/images/44539ddd329319fd081125da469c19d2e384490b001badcf448d3886118b8d10.jpg?w=600&h=402
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@emerencia: Akkor már megtörtént az "egybesülés",és természetesen az "oszik" is MAN-t és Mercedest akar-
tak a scheggük alá! A szegénységet úgy értsd,gogy a VEB-t (Volks Eigene Betriebe) bezárták,mert azok csak
vesztességgel dolgoztak.Azért nem volt munkanélküli a DDR-be '89-ig!Az okosabbak pedig rögtön "átáramlot-
tak" nyugatra és ott kerestek melót!Amennyiben rokonság is volt nyugaton,akkor még gyorsabban ment!
( ..egyébként nyugatnémet távolsági buszok,már a '80-as években WC-vel voltak ellátva!)
Eladott Ország
@Málna: ma, 11:05; A grafikon 2018-ban készült, amellyel arra kívántam többek között célozni, hogy a románok honnan jöttek fel, míg a fidesz a hazug pofázáson kívül, csak az ország kirablásával foglalatoskodik. Továbbá a grafikonról az is kiolvasható, hogy az összes keleti blokkot anúszrózsán csókolhatjuk. Erre bazdmeg lehet büszkének lenni, ennek a tróger bűnöző szarházi bandának. Remélem, mielőbb börtönben rohadnak meg! Azóta remélem neked is tudomásod van róla, hogy a románok is megelőztek, az EUROSTAT legfrissebb jelentése alapján. Egyébként meg további fideszes seggnyalást kívánok neked! Egyébként a hülyét a fideszes barmaid között játsszad seggef! Bazd szájba a csúti anyádat, te barom!
man at work
Már minden műanyag.
Én kimondottan örülnék, ha kifejlesztenék, hogy csak bekapok egy zselékockát naponta háromszor, amiben minden tápanyag benne van, aszt jóécakát!
Az a sok energia, idő, ami a főzéssel elmegy, az a sok föld ami a termesztéshez, az állattartáshoz kell kell, a kivágott erdők...
Az ember szó szerint mindenevő, és mindenből ki tud vonni energiát a működéséhez...
Igazából a fényevés is megoldható lenne napelemekkel, katalizátorokkal, átalakítókkal.

Két óráig főződ, öt perc alatt belapátolod, és a végén még nem is ízlett...
Zselékockát akarok készen - MOST !!!
Málna
@Eladott Ország: Ne rám legyél mérges azért, mert a posztjaid ellentmondanak egymásnak. És moderáld magad, ha hozzám szólsz. Ha képtelen vagy uralkodni magadon, akkor pedig kérj orvosi segítséget.
Eladott Ország
@Málna: Nem mondanak ellent a posztjaim, ugyanis a Románia megelőzte hazánkat ez a szomorú valóság. Nézd meg a legújabb EUROSTAT jelentést. Attól , hogy a fidesz felvásárolta az összes megyei lapokat és a médiát az attól létezik. Orvosi segítséget, meg az elmebeteg cigány bűnöző főnököddel és a többi fideszes szarházival együtt kérjél. Börtönben rohadtok meg! www.erdon.ro/eurostat-romania-megelozi-magyarorszagot-a-fogyasztasban/4230790
www.szeretlekmagyarorszag.hu/megelozte-a-roman-minimalber-a-magyart/
www.atv.hu/belfold/20140903-versenykepessegben-mar-romania-is-megelozte-magyarorszagot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.