Nagyon klassz volt, ahogy Nagy Blanka vállalta a véleményét és kiállt meggyőződése mellett. Aztán "felkarolta" az MSZP és az egész jelenség ment a levesbe. Most képviselőt akarnak belőle csinálni, pedig 18 évesen inkább tanulnia kellene.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Pont MSZP? Az a süllyedő, kollaboráns társulat? Aki pedig a kulturáltságot hiányolja őbelőle olvassa el Bayerzsóti, meg Kövér kirohanásait, Orbán uszításait! Meddig tűri a nép, meg ha ott járunk: minek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@Eriksson: Lehet,hogy több józanság van benne mint benned,és Ő a bőrén,családján érzi ennek az aljas korrupt,csaló tolvaj rendszernek a hátrányait,veled ellentétben!!!
Eriksson
@surdilloFUJT: Nagyon fiatal lehetsz ezzel a gondolkodásmóddal. Fel sem fogod, hogy mibe sodorták bele ezt a gyereket azok, akik idáig lökdösték.
S ha van benned egy csöpp józanság akkor belátod, hogy a politika nem frissen érettségizett kislányoknak való.
Commenter
Magyarországon jelenleg bárkiből lehet politikus, korra, nemre, végzettségre, vallási hovatartozásra, nemi identitásra tekintet nélkül. Miért lenne baj Nagy Blanka indulása? Érettségijével máris képzettebb mint sok 8 általánost (se) végzett fideszes. Bár a politika szakma és szolgálat, hiába végzett akármilyen egyetemet a politikus ha hiányzik belőle az elhivatottság a hazája és az emberek iránt, ha nem ezeket hanem önös érdekét szolgálja, mint a jelenlegi hatalom. Várjuk ki a végét mert lehet össze sem gyűlnek az ajánlások, de ha igen, és megválasztják akkor ezt is tiszteletben kell tartani, ez az ő döntése volt. Később is továbbtanulhat nincsen ez az út sem lezárva előtte. Szükség van fiatalokra politikában, ha már a politikai váltógazdaságot is megszüntette a fidesz, akkor kell legalább az új, nem fideszes generáció. Ugyanis a jelenleg hatalmon levők már se nem fiatalok, se nem demokraták csak szövetségesek a jogállam felszámolásában, a diktatúra kiépítésében és a korrupcióban. Az alapján amit tettek a 2/3-óta és azt megelőzően is a a hárompárti koalícióban, soha nem is voltak demokraták.
csak úgy....
@Eriksson: rólad ,még mindíg az a véleményem,hogy ha mézes-mázasan is, de ritka buta embörke vagy! Blankának több esze van,mint neked és nem ám,hogy éppen te kezded el félteni!
durbincs
@surdilloFUJT: azt csak kigyütt a fényre,hunyorogva s repedt elmével ? intellektuálisan-apadt,moslékpofájú bányapatkány ?
durbincs
@csak húgyós...: megent bevizeltették ? büdösbogár ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.