Tiffán Zsolt fakadt ki korábban, hogy miért hívnak Tusványosra olyan „hülyegyerekeket”, mint Kiss Tibi. A Quimby-frontember válaszában a gyűlölet túlfogyasztásával magyarázza a fideszes borász szavait.

Kiss Tibi keményen kioktatta a fideszes borászt a gyűlölet túlfogyasztásáról

A Fidesz volt parlamenti képviselője hetekkel ezelőtt írt a Facebookra egy Orbán Viktort és Tusványost dícsérő bejegyzést.

"Tusványos számomra a nemzeti érzület katalizátora! Ajándék és megtiszteltetés a völgyben Együtt lenni a harcostársakkal, a világ és az erdélyi magyarság körében. Magyarország Miniszterelnöke minden évben olyan istápot ad a lelkünknek, amely bőven szabályozza hazaszeretetünket..." – fogalmazott.

Majd hozzátette, hogy a színpadi fellépőkkel – nevesítve Kiss Tibivel, akinek az elhíresült Varangykirály című versét idézi is a borász – komoly gondjai vannak."Mit keresnek ezek itt?" – teszi fel a kérdést. Ő mindenestre úgy véli, hogy az tehet erről, „akinek hagyják, hogy ezeket a hülyegyerekeket meghívja”. Őt kell nagyon gyorsan kirúgni – mutat megoldást Tiffán.

Kiss Tibi hétfőn válaszolt, szintén a Facebookon. Mint írja, Tiffán borászként alkoholgyártással és annak eladásával foglalkozik. „De gondolom Ön is tisztában van vele, mi történik, ha azt mértéktelenül, mohón fogyasztják. Amit Ön most tesz, az a gyűlölet mértéktelen fogyasztása az én alkotásomon keresztül” – írja Kiss.

Az idézett verset (amiben szó nincs a Fideszről és Orbánról konkrétan, abba mindenki belehallhatja, amit akar – érdekes, hogy Tiffán egyből erre gondol) szerinte így is lehet használni, de nem erre való.

Mint írja, már megszokta, hogy muníciónak használják az érdekek és ideológiák harcában. „Tetves egy dolog, de ez van.”

Kiss szerint a versike a tehetetlen düh megfogalmazása. „Ebben senki nem szeret sokáig tocsogni. Olyan, mint egy okádás. Igaz nem a kiváló Tiffán bortól. Inkább valami ihatatlan, tömény lőrétől. Rosszullétét a túlfogyasztás miatt megértem. Ízlésben, elvi kérdésekben pedig nem kívánok harcolni. Nekem tökmindegy, hogy miben hisz” – zárja sorait a Quimby énekese.

Forrás: hvg.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Bizony úgy gondolja ez a borász, kiválóbb lesz, és jobban fogy a bora, és több támogatás jön a NER kompatibilitása révén! Az meg, hogy a versike révén miért pont Orbán jutott eszébe, ő tudja, de egyben árulkodó is. Eszerint más amit a józan esze diktál, és más amit az érdekei.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Kookas: Szerinted? Mintha már a 30. lenne.
advocat
Így próbálja eladni a borát. Gyenge kísérlet! Vagy cak nyal egyet. És megtanulhatna magyarul is helyesírni. Persze ezzel a névvel...
Afra
@nezelodo: Na,erre varrjál gombot, Eriksson...
Afra
@Eriksson: Ezt benézted,mert a közönségre értette,hogy nem kell nekik együttérzés...De sebaj..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.