Hassay Zsófia két év alatt váltott 65 milliós lakásról egy 200 milliós villára. A rendőrség a gyülekezési jog megsértésére hivatkozik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Még az a jó, hogy nem rendőr állam,

mint pl. az átkos Gyurcsány idején

Az indexd.hu számol be róla, hogy a derék II. kerületi rendőr kapitány NER-társ rendőrségi eljárást indított „Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum politikusa ellen gyülekezési joggal való visszaélés miatt”.
Ugyanis az történt, hogy a politikus a minap a VI. kerületi polgármester, Hassay Zsófia kétszázmillió forintba kerülő budai villája előtt sajtótájékoztatót tartott a párbeszédes Temesvári Szilviával közösen!!
Most demokrácia van nem úgy mint a gyurcsámy idején, mikor bárki akár tüntetéssel is zavaroghatott bárhol; gondoljunk csak a Szájjártató Petyuska Kempinski paláverére, vagy Rogán Toncsiék Gyurcsány házánál tartott tüntetésére!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.