Ennek egyszerű oka van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lehetséges, hogy a 18 éves hacker srác, a kormányra törő erők és egy fakockát elhelyező ismeretlen intézett támadást a budapesti városvezetés ellen. De akkor nem állhatunk meg itt. Egy ilyen szervezett támadásnál fel kell mérni, mi állhat még a háttérben. Nyilván ők készítették elő a hármas metró felújításának elhúzódását, a felújított orosz metrók elromlását, a HÉV Batthányi téri alagútjának repedéseit, az elmúlt évek elfüstölő buszait, a BKK rossz szervezési döntéseit, amelyeket utána kénytelenek voltak visszavonni, és még a T-Systems soraiba is beavatkoztak, hiszen ők elismerték, hogy hibáztak a BKK jegyrendszerének kialakításában, ezzel is azt a látszatot keltve, mintha nem összeesküvés lenne, ami történt, hanem szimplán csak rossz döntések sorozata, alkalmatlan emberektől...Se program, se kampány, ez kurvagyenge, Pista!
1.bp.blogspot.com/--5bEv4Ds-ck/WX3P-EP5ywI/AAAAAAAAsAk/ZB34wTFUe3kdQxJhrSsINQeo0IR1_H-JQCLcBGAs/s1600/dmoha20170727001-e1501161548463-1024x576.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.