A Fidesz frakcióvezetőjét arról kérdezték, mi a véleménye arról, hogy Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti (EP-) képviselője nem támogatja, hogy az EU kifizesse Magyarországnak a határvédelem költségeit. A kormánypárti politikus szerint a magyar embereknek már nem meglepő, hogy Gyurcsány Ferenc vagy a felesége "a legbrutálisabb nemzetellenes politikát" képviseli. Hozzátette, az ellenzéki politikus kijelentése is annak bizonyítéka, hogy a Gyurcsány vezette politikai tömb, az egész baloldal nem változtatott politikáján. "Hiába döntöttek a magyarok az elmúlt választásokon egyértelműen, Gyurcsány Ferenc továbbra is folytatja az ámokfutását a bevándorlás, a kvóta és a határkerítés lebontása érdekében"- fogalmazott. Arra a felvetésre, hogy Gyurcsány Ferenc lehülyézte a Fidesz politikusait és azt írta a Facebook-oldalán, "a franc se akarja lebontani a kerítést", Kocsis Máté úgy reagált:akkor minek ment oda egy erővágóval, mikor épült a kerítés? Miért gyűjtött a DK aláírást...

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Szép, amikor a legnagyobb hazaáruló, a népet és nemzetet kiszipolyozó, kirabló és lealázó párt és annak kormánya arra mutogat, azt gyalázza és arról hazudozik, aki meg akarja állítani ezt a rombolást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
A ti népirtásotokat aligha űbereli. Amúgy buzi-e vagy?
nemkati
Szép, amikor a legnagyobb hazaáruló, a népet és nemzetet kiszipolyozó, kirabló és lealázó párt és annak kormánya arra mutogat, azt gyalázza és arról hazudozik, aki meg akarja állítani ezt a rombolást.
kereső
Az Eu megvizsgálta a keritésépités költségeit- amelynek drótját ,ha jól rémlik rabok készitették- és 1% összeget fogadott el valós ráforditásként. Ami meg kocsis kijelentéseit illeti-amikor a fidess a magyar emberekre kezd el hivatkozni, meg a nemzetre- akkor bizony a magyar emberek,és a nemzet orbán viktort jelenti. És Gyurcsányék ténylleg a legbrutálisabb "nemzetellenes" politikát képviselik ( szerintem még nem elég brutális!). Amikor meg ez a fidesses kápó (frakcióvazető) az érvénytelen és eredménytelen népszavazásra hivatkozik a "magyar emberek "nevében, az a népszavazás eredményének meghamisitása- tehát még hazudik, nyiltan bele az ország arcába. Nem hiába miépes kisnyilas.
Macskaszem
@reagens: 331 forint az Euró. Ki rontott rá a nemzetre?
kereső
@Macskaszem: az a múlt(tegnap)-már 332 fölött jár.
dr. prédikátor
@reagens: Takarodj már a román kurva anyádba te seggnyaló fityma birka!!Ki a bánat kérdezett te patkány???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.