Második falmegerősítési tenderét is kiírta a Várkapitányság, a budai Vár falait kell megerősíteni, megjavítani. Újabb 8 milliárdos falmegerősítési tendert írt ki a Várkapitányság a budai Vár falainak megerősítésére, az augusztusi első 8 milliárdos tender után, írja a Napi.hu. Összesen 36 280 négyzetmétert kell megjavítani, 22 512 négyzetméternyi falat szemcseszórással megtisztítani, az alapozáshoz 35 730 köbméternyi anyag kell (aláfalazás, alábetonozás), bontani pedig 4500 köbmétert.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A nagynál már nem a mennyezet, hanem a falak

újabb tudományos felfedezés született a rögvalóság tapasztalat alapján

„er lügt, dass sich die Balken biegen” – tartja a mondás, amit mi akkorát hazudik, hogy leszakad a mennyezet –ként használunk: No de ha még ennél is nagyobbat hazudnak, sőt folyamatosan ordenáré hazudozással vannak elfoglalva, akkor mi van?
Nos az gyanúm, hogy még komolyabb gondok származnak. Sőt a tapasztalatok ezt alá is támasztják. A hírek szerint „a budai Vár falait kell megerősíteni, megjavítani. Újabb 8 milliárdos falmegerősítési tendert írt ki a Várkapitányság a budai Vár falainak megerősítésére”!
Na ja Őfenesége beköltözött a Várba! =))
RonaGyuri
@papa.49: Tényleg már kérdeztem másutt; annak a példájára, hogy Ferihegyen a közeli települések lakói kárpózlást kapnak és mi van a Várbéli-ekkel???
papa.49
@RonaGyuri: Semmi azoknak nem ígértek semmit, sőt jó néven is vennék a nertársak, ha elköltöznének ,,önként,, onnan !!!
Peller Anikó
36 000 m3 anyag kell az alagutak, a bástyák a lőrésekkel és a várfal a kurvaanyátokat megerősítésére nem Eus pénzből nyilván. Félsz mi, geci. 36 ezer köbméter! Ezer billencses IFA, nem tudom Paksra kellett e ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.