Két dologról marad emlékezetes ez a választási kampány. A botrányokról, amit egyfajta mérgező főzetként a Fidesz és holdudvara kezdett el keverni, valamint arról, hogy végül mindez a kormánypártra hullott vissza, az utolsó napokban pedig megtörtént, ami nagyon ritkán történik meg: zavarban a Fidesz. Pedig kezdetben azt hittük, a legmocskosabb kampányelem a közvélemény-kutatásoknak álcázott manipulatív nyomasztások lesznek. Aztán jöttek maszkos aktivisták, megafonok, jött a kokain és a pornó, az egész önkormányzati kampány egy Tankcsapda-dalszöveggé változott: „Fehér por, barna nő, luxusjacht, szőke nő.” Szavazzon: ön szerint melyik volt a választási kampány mélypontja?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Van egy másik dalszöveg is:
"Nappal az ágy, éjjel az utca/
Meg a kokóárúsok összes cucca"
Új kifejezés terjed el:
Borkaizás = lopott közpénzen jachtozás, kurvákkal és kokóval keverve
Ennek durvább verziója az orbánzás, melyben hazugság-cunami, stadionok, titkos számlák, lopott nyugdíj pénztár és lopott trafik is van.
nemkati
@tulipan: Borkai már régen 0rbán begyében volt, talán készült a kicsinálására.
magyarhang.org/sport/2018/08/15/hogyan-vesztette-el-borkai-zsolt-orban-viktor-bizalmat/
De azzal hiába vág vissza 0rbán, hogy lám, mi hogy harcolunk a korrupció ellen, amikor az únióban is pontosan tudják, hogy aki a legnagyobb vagyont halmozta fel a Fidesz uralma alatt, az pont 0rbán.

Ami meg azt illeti, hogy csalással akarnak hatalmon maradni: a gyömrői tervek a fénymásolt szavazólapokkal tökéletesnek tűnik, ez ellen az ellenzék nem tehet semmit még az alternatív számlálóbizottsággal sem.
kereső
Nem kéne a kampány részeként kezelni a borkai ügyet, hiszen az pártoktól-ellenzéktől függetlenül indult,és szerintem nem politikai inditattásból. Lehet, hogy maga a fidess=orbán rendelte meg?, csak az időzitést akarta más időpontban?Önjáróvá vált az "ördög ügyvédje"?- azért van nagy zavar a fidesses körökben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.