A Marvel-filmekben Hulkot alakító színész Facebook-oldalán osztotta meg a Washington Post hírét arról, hogy Budapesten nagyot nyert az ellenzék, és annyit írt hozzá, hogy gratulál, egy új fejezet kezdődik Magyarországon.

A hollywoodi sztár így ünnepli a magyar ellenzék győzelmét

Ruffalo már a választások előtt pár nappal is üzent Magyarországra, akkor egyebek mellett ezt ezt írta:

A Föld leghatalmasabb hősei valójában a hétköznapi emberek, akik akkor harcolnak a demokráciáért, amikor az veszélyben van (...) A demokrácia támogatója vagyok, örömmel látom, hogy Magyarországon összefog az ellenzék, és együtt védik meg a demokráciát. Ez üzenet a világ embereinek, akik hallják, és együtt állnak ki mögöttetek.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Jól esik, hogy abból a nagy országból vannak, akik figyelnek erre a pici országra.
Málna
Élt itt nálunk? Van valami alapja a véleményének, vagy csak olvasott valahol egy cikket rólunk, és ez alapján érzi úgy, hogy ő tájékozott az itteni helyzetről? Fogadni mernék, valaki belekérdezne, köpni-nyelni nem tudna.
nemkati
@Málna: Érdekli, hogy mi történik Magyarországon, és figyelemmel kíséri az eseményeket. Sokakkal megesik ez, akik elmondják a véleményüket dolgokról, amik körülöttük, vagy a világban bárhol történnek. Azért meséltem el ezt neked, mert téged nem érdekel, hogy máshol mi van, míg másokat meg nagyonis. Nem vagyunk egyformák.
nemkati
@Málna: Ez csak egy vélemény. Sajnos olyan is van, hogy valaki nem él Magyarországon, gőze nincs arról, mi van itt, de idejön szavazni, beleszólni az életünkbe. Biztos hallottál már ilyenről. Ha nem, akkor most mondom, elég sokan vannak. És jó pénzt kapnak ezért a magyar kormánytól. Sejtheted, hogy akkor hova kell nekik behúzni az x-et.
azösszeskibanévfoglalt
@Málna: miért, az ukránok itt élnek, akik itt szavaztak? hm?
Málna
@nemkati: Ugyan, fogalmad sincs róla, csak találgatsz, ahogy én is. Szerintem csak okoskodott kicsit. Én legalábbis nem tudok róla, hogy eddig bármi jelét mutatta volna, hogy érdeklődik az országunk iránt.
karma1
@Málna: Nem am mindenki olyan sotet kulfoldon, mint a magyarok nagy resze Magyarorszagon! Aki tud - mert elerheto szamara - fuggetlen sajtot olvasni, az tajekozott a vilag dolgaiban, nem ugy, mint egy magyar, aki nem hogy idegen nyelveket nem beszel, de sokszor magyarul sem tud irni-olvasni tokeletesen. Ha meg tud, akkor megkapja a nyakaba a 95 %-ig fideszes kezben levo sajtohireket. Na, azok meg mindenrol beszelnek, csak eppen nem a demokracia lenyegerol, az biztos.
Aki Én
@Málna: ,,Élt itt nálunk?"
Te itt élsz, aztán látod, mégsem értesz semmit. IQ 30 felett nem kérdés mi folyik itt.
Apropó, amíg úgy hazudta a propagandátok, hogy a világ legkeresettebb színésznője dicsérte Tarlóst, miért nem tetted fel ezt a kérdést?
Málna
@Aki Én: Másik cikknél éppen én próbálom magyarázni neked, hogyan működnek a dolgok. Kevés sikerrel..-)
Nem olvastam azt a propagandát a színésznővel kapcsolatban, de szívesen véleményezem, ha belinkeled.
karma1
@Málna: Scarlett Johansson volt Ma.o.-n kb. 3-4 hete, es tarlos kiallt vele a Minoritak erkelyere, es az volt a kepalairas, hogy tarlos megmutatja neki a varost, mire Johansson azt mondja, hogy gratulal a fideszes varosvezeteshez es a tarlosnak is, aki nagy valoszinuseggel ismet polgarmester lehet. Aztan megtalaltak Johanssont, es elmondtak neki, hogy mi volt a kepalairas, es hogy tulajdonkeppen kampanycelra hasznalta fol ot tarlos. Mire a holgy kikerte maganak ezt a szennyes dolgot, es oruljon a fideszes sajto, hogy nem jelenti fel oket jogtalan nevhasznalattal, stb. Hat megerdemeltek volna! Kulonben pedig probald megerteni @Aki Én: kommentjet, - 5 perc alatt eveket okosodhatsz mellette...:o)))))
Aki Én
@Málna: Nagyon is értem, mit próbálsz nekem ,,magyarázni". Ez a baj. Kicsit olyan, mintha egy másik bolygón élnél. Nagyon fiatal vagy még? Gyermeki a naivitásod.
Csizmás Kond
...hááát...az is lehet direkt kérdezték...
Málna
@Aki Én: Ne hülyéskedj már...Borkainál te vagy naív, nem én.
Málna
@karma1: Egy linket kértem arról, ahogy felhasználják a színésznőt. Elvileg tudom, hogy mi történt, de konkrétan a propagandával nem találkoztam, csak az arra adott reakciókkal.
Én értem Aki Én-t, ő nem szokott engem érteni. De majd okosítom, csak türelem kérdése..-)
karma1
@Málna: En nem terhelem a gepem memoriajat es nem mentek el mindenfele szar cikket - a szereploik teszik szamomra szarra a cikkeket, hireket - , kicsit lehet szorfozni a neten, es minden elougrik, Nem olyan regi dolog. Egyebkent kulfoldon sokkal jobban kepben vannak, mint mondjuk BAZ megye valamelyik eldugott zsakfalujaban. Nem azokat az embereket minositem, mert nem ok tehetnek arrol, hogy hol elnek - ez a kormanyzat bune (nem hibaja, mert AKARATTAL teszik ezt !) , hogy magyarok oriasi retegeit tartjak kizarolag fideszes, foleg kamu infokon, hogy ne is legyen fogalmuk sem a VALODI magyarorszagi helyzetrol. Az ilyen helyeken elo emberek nem is tudjak, hogy a fideszen kivul barmilyen mas part is letezik. Ez mind-mind orban bune, goebbelsi propaganda, ujratoltve
Málna
@karma1: De ezt hogy csinálja a Fidesz? Nincsenek tv-adók, újságok, nincs net? Vagy hogy másképp? Tényleg nem tudom elképzelni.
A színésznővel kapcsolatban pedig: nem kell természetesen elmenteni semmit, gondoltam emlékeztek rá, hogy hogy hol olvastátok a propagandát vele kapcsolatban. Próbáltam keresni, de nem találtam, csak a reakciókat.
karma1
@Málna: Johansson annyit mondott csupan tarlosnak, hogy "Budapest gyonyoru varos, orulok, hogy itt lehetek" ENNYI. Es ebbol csinalt egy kampany szoveget tarlos es a csapata, miszerint Johansson tett arra is megjegyzest, hogy tarlos milyen jol vezeti a fovarost... Azert nem talaltad a szineszno szoveget, mert o ilyet nem mondott, egyszerubb, ha tarlos kampanyszovegei kozott keresed. Viszont Johanssonhoz eljutott a megmasitott szoveg hire, es erre viszont tett egy olyan nyilatkozatot, hogy o SEMMILYEN politikai, vagy partra torteno megjegyzest, utalast nem tett, es ezt kikeri maganak!
kokopelli
@nemkati: ...tucatja azoknak,akik még sohasem éltek nyugaton,mesélnek a nyugati országokról,mint "szagértők"!
Nekik szabad,mert a központjuk a tájékoztatáson kívűl,még fizeti is,annak terjesztését! ...egyirányú utca a "Fidesz
kőrút"!,és még fizetik ia a "gyalogosokat"!! (;-))
Málna
@karma1: Na, megtaláltam végre. A Bors írt róla, hogy a színésznő elismerően nyilatkozott arról, hogy milyen régóta vezeti Óbudát ill. a fővárost Tarlós. Ennyi. A többi ki lett színezve, mint mindig.
karma1
@Málna: Honnan a lofaszbol tudta, es miert pont akkor es ezt mondta volna??? Ezt kerte ki maganak, mert ezt nem mondta! Kulonben ugyi voltal, hogy megtalaltad! Megvan a cafolo cikk is valahol...Nem sokkal utana
nemkati
@karma1: Azért Tarlóson csodálkoztam. Valószínűleg azt gondolta, hogy hát a művésznő ugyan nem ezt mondta, de jól jön ez a kampányban. A valóságtartalmát meg talán nem fogják megkérdőjelezni, elfelejti a nép, csak az marad meg, hogy Tarlós még egy amerikai filmszínésznő szemében is egy csodás ember. Hát, nem jött be, kiderült a hazudozás.
karma1
@nemkati: Hat igen, akar ezt is mondhatta volna, ha meg a csuti torpe mellett allt volna, akkor meg azt mondta volna a csuti torpenek, hogy "Milyen szuper csapat ez a felcsuti fociakademia csapat?!"
Kulfoldon ilyet nem tud elhinteni, nnna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.