Bayer úgy nyitott a hétfői Sajtóklubban, hogy "tényszerű" akar lenni. Ez eleve felkeltette az érdeklődést, ám amikor ennek jegyében kiemelte, hogy Tarlóst Budapesten nem leszavazták, hanem fel, akkor érezni lehetett, hogy csak viccelt.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@reagens: És a vidék ezután se képes felfogni a cselédmentalitásával, hogy kit tartott továbbra is az ország nyakán. Mert ez oda-vissza igaz. Nekik egy orbáni ""elosztás"" kell, ami a tiborczizmus, borkaizmus, mészárosizmus és társai fényes diadalát és folytatását eredményezi. Az akólbeli falvak (pl. Felcsút) mértéktelen túlfizetését, a többi lassú elsorvasztása mellett. És ez a városokra is áll.
Valamelyik politológus nyilatkozta, hogy ennyi várost már nem mer az Orbán magára haragítani. Ismerve a parasztgőg mentalitását, én ebben nem hiszek. Nemhogy folytatja ahogy eddig tette, de még a sértett prosztódac is munkálkodni fog benne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@reagens: Azt hiszem, hogy az indulatosságot megtapasztalhatod a felettem levőktől. Na látod, ők indulatosabbak, mint én...
reagens
@namihami: Valóban azok! Viszont más bárdolatlansága téged személy szerint nem ment fel! :-)
reagens
@Peller Anikó: Még régebben úgy döntöttem, hogy személyeskedő degeneráltakkal nem beszélgetek. Ezt még mindig tartom!
Gauntlet
@Sámannus: szegény Tini Nindzsa Mutáns Teknősök hogy fognak így kijutni pizzáért, hmm?
sokanvagyunk
Ideje lenne eltakarítani azokat a "megmondóembereket", akik így nyilatkoznak honfitársaikról - akik jogaikkal élve kinyilvánították akaratukat - és döntöttek.
Nessy
@sokanvagyunk: Sajnos vannak, nem kevesen, akiknek ez stílus tetszik, és ennek tapsolnak! Azt azért nem gondolom, hogy otthon ezt szokták meg, de sajnos a környezetük ma erre predesztinálja őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok