Bayer úgy nyitott a hétfői Sajtóklubban, hogy "tényszerű" akar lenni. Ez eleve felkeltette az érdeklődést, ám amikor ennek jegyében kiemelte, hogy Tarlóst Budapesten nem leszavazták, hanem fel, akkor érezni lehetett, hogy csak viccelt.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@reagens: És a vidék ezután se képes felfogni a cselédmentalitásával, hogy kit tartott továbbra is az ország nyakán. Mert ez oda-vissza igaz. Nekik egy orbáni ""elosztás"" kell, ami a tiborczizmus, borkaizmus, mészárosizmus és társai fényes diadalát és folytatását eredményezi. Az akólbeli falvak (pl. Felcsút) mértéktelen túlfizetését, a többi lassú elsorvasztása mellett. És ez a városokra is áll.
Valamelyik politológus nyilatkozta, hogy ennyi várost már nem mer az Orbán magára haragítani. Ismerve a parasztgőg mentalitását, én ebben nem hiszek. Nemhogy folytatja ahogy eddig tette, de még a sértett prosztódac is munkálkodni fog benne.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
azösszeskibanévfoglalt
Szinte látni, ahogy a csatornanyilasokból a szenny előbukik és ellepi a várost a csőcselék, jönnek az asszonyverők és az alkoholisták
papa.49
Igen kibújt a csatornából a ötöske !!!
reagens
“Szinte ma látni, ahogy a csatornanyílásokból a szenny előbukik és ellepi a várost a csőcselék, jönnek a lumpenek, jönnek a drogosok. Most már senki nem állja útjukat, hiszen Ők maguk vannak kormányon”

Ez pontosan így van! Budapest majd rájön, kikre szavazott!
Klubtag
Rá kell csak keresni erre Huth Gergelyre és akkor minden nyilvánvalóvá válik...
http://nyugatifeny.hu/2019/10/14/egymasnak-ro...
RonaGyuri
@reagens: @reagens: te szerencsétlen román pribék, te tényleg ennyire nem tudsz magyarul???
magad is leírtad a KORMÁNY-on lévőkről beszélt!!! =))
namihami
@reagens: És a vidék ezután se képes felfogni a cselédmentalitásával, hogy kit tartott továbbra is az ország nyakán. Mert ez oda-vissza igaz. Nekik egy orbáni ""elosztás"" kell, ami a tiborczizmus, borkaizmus, mészárosizmus és társai fényes diadalát és folytatását eredményezi. Az akólbeli falvak (pl. Felcsút) mértéktelen túlfizetését, a többi lassú elsorvasztása mellett. És ez a városokra is áll.
Valamelyik politológus nyilatkozta, hogy ennyi várost már nem mer az Orbán magára haragítani. Ismerve a parasztgőg mentalitását, én ebben nem hiszek. Nemhogy folytatja ahogy eddig tette, de még a sértett prosztódac is munkálkodni fog benne.
nezelodo
Az egész történetben a közvéleménykutató szupercég, a Nézőpont is nagyot lendített Tarlós bukásán. Azt mérték, amit Orbán hallani akart, és elaludt a kedvező, Orbán fülének muzsikának számító eredményektől az egész bagázs. Volt már ilyen 2002-ben, amiből csak az asszony tanult...
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: Ez már a retardáció igen magas foka

s ebben az a csúcs, hogy a fizetett – zömmel román állampolgár – bérkommentelőik még büszkék is rá

A beszámolók szerint: „Bayer úgy nyitott a hétfői Sajtóklubban, hogy “tényszerű” akar lenni. Ez eleve felkeltette az érdeklődést, ám amikor ennek jegyében kiemelte, hogy Tarlóst Budapesten nem leszavazták, hanem fel, akkor érezni lehetett, hogy csak viccelt.”
Nos, hogy ő mennyire volt tényszerű, azt nem tudom, de azt igen, hogy cimborája Huth Gergely a PestiSrácok.hu főszerkesztője majdnem az volt: „“Szinte ma látni, ahogy a csatornanyílásokból a szenny előbukik és ellepi a várost a csőcselék, jönnek a lumpenek, jönnek a drogosok. Most már senki nem állja útjukat, hiszen Ők maguk vannak kormányon””!
A derék kommentelőik meg lelkesen idézgetik!!! =))
Na ja, kis van kormányon??? =))
Peller Anikó
@RonaGyuri: 10 éve már a Fidesz-kormány pregnál Magyarországon. Debilkék várrják az utasításokat a pártközpontból, de nem érnek mindenhova oda mert sűrű a program, magyarázni kell a vereséget. Érthető, hogy néhányan elszólják magukat, iszen mindegyik segghülye.
Aki Én
Akár hosszasan is lehetne sorolni, hogy ezek miért rettentő buta, aljas, geci hazaárulók, de nem érdemes. Nekem tetszik, hogy nyüszítenek.
Aki Én
...mondjuk arra azért lehet számítani, hogy ők maguk előbújnak a csatornákból, és bosszúból ellepik a várost.
Nessy
Ilyen, amikor a hűséges , jobboldali, kereszténygyökerű média krémje megszólal!Mondja a magáét, fröcsög szana - szerte, csak nem gondolja végig a mondatot! Hiába, a részeg, a gyerek, és az idióta őszinte!
Azért drága uraim, egyet nem ártana az illiberális szűk látó körükkel felfogni, hogy magukat az egész ország fizeti, nem a fidesz, és nem Orbán! Azért ennyi drogos nincs kis hazánkba! Krumplit, kaja csomagot meg pont a fideszes jelöltek osztogattak! Úgy, hogy silentium!!!
reagens
@namihami: @RonaGyuri: Magyarázzatok csak! A lumpen libsi majmok elő fognak mászni a csatornából és ellepik Budapestet.
Engem nem zavar, de a roncsellenzék a saját bukását készíti elő, ahogy ezeket az alakokat támogatja!
Nekik mindig csak a bűnöző, deviáns, buzi, antiszociális, drogos, alkoholista számított embernek és támogatandónak. Most majd megtudja Budapest, ha már elfelejtette!
namihami
@reagens: A mértéktelen anyagi túlfizetés következtében Felcsút is be lett csatornázva. Ennek okán az igazi csatornapatkány a saját faluja csatornáját használhatja fdl a napvilágra jöveteléhez.
""Helyi patkánynak helyi csatornát!""
namihami
@reagens: bocs, megszakadtam.
Tehát:: Az, hogy a gondolkodó és nem lekenyerezett réteg elunta a tarlósi Budapestet, az jelzésértékű lehet. Most fog a paraszt igazán visszatérni a mentális szintjére és próbálja a fővárost megfojtani. És mivel a Pintér-Polt-Szájernéni is érintett a hatalom életük árán való megtartásában, erre komoly esélye is lehet. Most lenne egy komoly lehetőség a fideszes oligarcbák viselt dolgainak a nép elé tárására. A büntetés csupán illúzió, éppen a fenti trió okán, de legalább megismerhetné a falusi szavazó tömeg egy része. Mert cseléd mindig marad. Ha kiszippantatod pöcét, egy kevés fideszvoksoló mindig fog a gödör alján maradni.
Ha egy csepp esze lesz a mostani vezetésnek, akkor gyorsan pénzhez juttatja a még megmaradt médiáját. Hogy legalább a hangja hallható legyen, ne mindig ""kossuthokon"" kelljen élnie.
A ""csatornában"" pedig élhetnek olyanok is, akik éppen a Fidesz elől voltak kénytelenek oda menekülni. Erről éppen a finn csatornavizsgálók tudnának többet mesélni és amitől a Füstös a legjobban fél, beszélni-vizsgálódni-pénzcsapokat zárni.
kokopelli
...csak nem ott állomásozott a fidesz megfizetett tartalékcsapata? Végre előjöhettek a fényre! A bülbül szavú
Bayer szájából megint dőlt valami? Nem tudom mi lehet az, mert a PC-m blokkolja a ß@rt!
Józsipapa
na ; itt az újabb díszpinty; ez a huth gergely; ennél mocskosabb lényt még nem hordott hátán Föld...
( kebelbarátja a gajdics ) és a műsorában az újságírónak nem nevezhető apáti buzibence balettos, a
szarházi jeszenszkyel osztják az észt ... hányinger ...
Nessy
Komolyan, a címet olvasva, azt hittem arról ír majd, hogy a Főv. Csat. Műveknek hála valóban dől a csatornából a Dunába az általuk esővízzel higitott szennyvíz! De hát tévedni emberi dolog, mondta a sünmalac! Csak a megszólalókból dőlt ami dőlt, higitatlanúl!
reagens
@namihami: Nem érdekel az indulatod, maradjunk a tényeknél. A Fidesz kikapott Budapesten, amit nem akarok elemezgetni, mert ez tény. Tessék, itt lesz a liberális kánaán és Budapest élvezni fogja ennek minden áldását. Nem épül meg a liget, újra össze lehet hugyozni az aluljárókat, lehet a bérletek árát emelni és nem lesznek új metró kocsik.
Csak tessék!
csak úgy....
@reagens: látom tibim,hogy fortyog benned a kipcsak vér...
CsipkeRózsa
"Huth nem bír a gyűlöletével
“Szinte ma látni, ahogy a csatornanyílásokból a szenny előbukik és ellepi a várost a csőcselék, jönnek a lumpenek, jönnek a drogosok. Most már senki nem állja útjukat, hiszen Ők maguk vannak kormányon”"

Ők már patkányozhatnak, mert nekik szabad azt is, senki nem támad rájuk-szítok szavakkal.

Bayer lopta azt a kifejezést, hogy "felszavazták", itt ő Tarlósra értette.
advocat
Gergő + Ötösszámúpárttagkönyvtulajdonos! A lakosság jelentős részének tele van a töke. Veletek! Ilyen egyszerű!
Aki Én
@reagens a buta Shikari: Hülye vagy te a találgatáshoz is :), jövendőmondónak meg már rég leszerepeltél, kretén. Toljad csak, mi jókat mulatunk.
namihami
@reagens: Te nem tudod megkülönböztetni az indulatot a realitástól? Melyik mondat nem volt igaz vagy melyik volt indulatos? Mutass rá egy bayerlovagista vagy hugygergő, stb. stílusú mondatra.
Egyébiránt, ha igazi indulatot vagy elkeseredést akarsz látni, akkor nézd meg a Sajtóklubot a Hír Tv-nek csúfolt ""csatornát"". Na, az igazi csatorna, ezt eltalálták.
reagens
@namihami: Úgy olvasom most is, hogy elég indulatosan írtál. A realitással pedig nem kell foglalkozni, mert az az utat mindig kivájja magának. Így lesz ez később is, ha Budapest rájön, mit tett!
csak úgy....
@reagens: te,mint pöcegödör specialista...,mesélj még tibi.
Peller Anikó
@reagens: Most jött rá hülyegyerek. Fogadok nincs annyi eszed, hogy ezt a 4 szavas mondatot megértsd.
Sámannus
Érzik a vesztüket ezzel az erőlködéssel, má nem érdemes próbálkozni.
Bumburnyákok! Tessék valódi munkát végezni. Talán jutna még hely néhány utcasarkon cipőt tisztítani, ha alkalmasnak érzitek magatokat.
Szeparepa2
Kurva anyád náci hazug hazaáruló szarbáncsicska patkány, fel leszel lógatva te is...
Sámannus
Putyin is ilyen rémálmokkal él neki le is kell hegeszteni a fedeleket.
namihami
@reagens: Azt hiszem, hogy az indulatosságot megtapasztalhatod a felettem levőktől. Na látod, ők indulatosabbak, mint én...
reagens
@namihami: Valóban azok! Viszont más bárdolatlansága téged személy szerint nem ment fel! :-)
reagens
@Peller Anikó: Még régebben úgy döntöttem, hogy személyeskedő degeneráltakkal nem beszélgetek. Ezt még mindig tartom!
Gauntlet
@Sámannus: szegény Tini Nindzsa Mutáns Teknősök hogy fognak így kijutni pizzáért, hmm?
sokanvagyunk
Ideje lenne eltakarítani azokat a "megmondóembereket", akik így nyilatkoznak honfitársaikról - akik jogaikkal élve kinyilvánították akaratukat - és döntöttek.
Nessy
@sokanvagyunk: Sajnos vannak, nem kevesen, akiknek ez stílus tetszik, és ennek tapsolnak! Azt azért nem gondolom, hogy otthon ezt szokták meg, de sajnos a környezetük ma erre predesztinálja őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.