Hiába nyert meg a polgármesterválasztást a momentumos Déri Tibor, még nem vehette át hivatalát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
I., VIII., IX., Újpest, VI., stb., ellenzéki polgármester nyer, utolsó pillanatokban újraszámlálási igény, Csepel választás megismétlési igénye, és még nem tudható hol a vége és mi következik...ja: VIII. ker az összes önkormányzati cég vezetője kidobva, hogy ne legyen döntés- és aláírásképes ember, ...na kedves polgári, keresztény, kormánypárti szarháziak hogy is van ez?
Ugyan ki hiszi, hogy orbán (innentől kezdve nem véletlen a kisbetű) valóban tisztességesen (ígérete szerint korrekt együttműködéssel) fog viszonyulni a Karácsony vezette fővároshoz.
Nessy
@Klubtag: O.V és a tisztesség! Antagonisztikus ellentét! Kell párnap nagy takarítást rendezni a számítógépekben, az irattárban!
Dr plágium
@Klubtag: Volt valaha is a tisztesség legkisebb jele is orbánban?
Dr plágium
@Dr plágium: Anno azt mondta ne arra figyeljenek amit mondunk, hanem amit teszünk. Mint mindig most is hazudott.
Józsipapa
Erőlködik a fitymasz...
Ocsmány banda...
A Munkáspárt 81 szavazatot kapott jelöltje kér ujraszámlálást - bohóc !!!
Klubtag
@Nessy: ...és ezek(ilyenek) hisztiznek(tek) 1990-ben a komcsik megsemmisítő akcióján...hahaha.
(Bródy után szabadon: ezek ugyanazok)
Feltételezem már akkor is magukat féltették és izgultak, hogy a rendszerváltás előtt betöltött dicstelen szerepükre vonatkozó bizonyítékok nehogy előkerüljenek Ezért aztán ma sem hozzák nyilvánosságra a leleplező dokumentumokat.
Klubtag
A tisztesség és orbán egy oximoron...ezt én is tudom, az ország meg nap, mint tapasztalhatja, csak a vakok és a bigottok, a bűn- és tettestársak nem hajlandóak ezt tudomásul venni.
Klubtag
@Józsipapa: ...ezek most a fidesz-kdnp fizetett ügynökei. A rendszerváltás előtt ezek voltak a párt bűzös salakja, tehetségtelen, buta, gerinctelen komisszárok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.