A sorozatos feljelentéseiről ismert Tényi István a Borkai-ügy kapcsán is a rendőrséghez fordult, és több feljelentést is tett a szexbotrányba keveredett győri polgármester miatt – írja az Index. Tényi a portálnak eljuttatta a rendőrség válaszát, amely szerint a rendőrség feljelentéskiegészítést kér, azaz nem utasította vissza a nyomozást, de egyelőre meg sem kezdi azt. A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrfőkapitány ugyanakkor elfogultságra hivatkozva a kizárását kérte, és a kérelmének helyt is adott az ORFK.

Tényi kábítószer birtoklása mellett a kiszivárgott szexvideók miatt személyes adattal való visszaélés, de hűtlen kezelés miatt is a rendőrséghez fordult. Feljelentését és a rendőrség válaszát pedig az Indexnek is eljuttatta.

Bár a rendőrség a feljelentéseket egyik esetben sem utasította vissza, a nyomozást sem rendelte el, hanem

feljelentéskiegészítést kért.

Az Index hozzáteszi:

Ez a magyar jogban azt jelenti, hogy a hatóság nem tudja eldönteni, nyomozzon-e, vagy sem, ezért a további adatok beszerzésére időt és eszközöket biztosít a nyomozóhatóság, illetve az ügyész számára.

A megyei vezető elfogultság miatt a kizárását kérte

És egyelőre az is kérdés, hogy melyik rendőrség nyomozzon:

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitányság vezetője ugyanis elfogultságra hivatkozva az ügyből való kizárását kérte, aminek az Országos Rendőr -Főkapitányság helyt adott.

Kedden Borkai Zsolt bejelentette, hogy kilép a Fideszből, de nem mond le polgármesteri címéről, és a következő öt évben Győr polgármestereként tevékenykedne.

Forrás: Index

Címlapkép: MTI/Krizsán Csaba

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ne legyenek illúziónk, amíg Polt Péter a főügyész és olajos Pintér Sanya a belügyminiszter ( volt MSZMP titkár) itt változás nem lesz. Ezek telibeszarnak mindent ami a fidesz NER tagokat, oligarchákat érinti. Ugyanúgy leszarják az OLAF jelentéseket, semmibe veszik. Előbb ezeket a bűnöző szarháziakat kell börtönbe zárni, természetesen az oligarcha fejével a don csútival együtt! Ennek ékes bizonyítéka, a Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitányság vezetője elfogultságra hivatkozva az ügyből való kizárását kérte. A maffia állam vezetője ( doktominiszterelnökúr) itt az egyélőisten és mindenkinek kuss van!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Nem vizslatnak!?!?! Ki gondolta volna?
A fordítottja lenne igazi meglepetés.
Borsodi
@Szeparepa2: Igazad van,ezt nem szabad hagyni DK Momentum ki kell a szemetet seperni.Nem a szex videón kell lovagolni,Az eu pályázat oda ítélése a dugásért cserébe,kábítószer ,csináljanak drog tesztet.Itt csak színlelt nyomozás lehet.
advocat
A főkapitány meg Borkai haverok? Mert miért lenne elfogult? Nem Borkai a munkaadója. Egyébként ügyes!
advocat
A főkapitányság kis "f"-fel írandó. Firkászkáim. Ált. isk. IV. (?) osztály!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.