Hiába adtak be korábban javaslatot a rokkantnyugdíjasok juttatásának rendezésével kapcsolatban, a parlament azt nem fogadta el – erről beszélt az ATV Start... Hiába adtak be korábban javaslatot a rokkantnyugdíjasok juttatásának rendezésével kapcsolatban, a parlament azt nem fogadta el – erről beszélt az ATV Start című műsorban Harangozó Tamás. Így a parlament már hónapok óta mulasztásos alkotmánysértést követ el azzal, hogy a politikus szerint az érintettek nyolc éve nem kapják meg a nekik járó támogatást.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
az nettó fasiszta duma lenne??? Az! De messze nem az a legocsmányabb benne!!! =))
reagens
Tomika! Te bizony csak hőbörögsz. Jelentsd fel őket ne csak pofázz. Ja azt nem mert rájönnek hogy hazudsz? Így persze más.
Megint a magyarokra támadt a csürhe.
nevemnick
@reagens: Legyen részed abban, hogy a családodban is éljen olyan ember, akinek ezek a sz@rháziak lecsökkentették az egészségi állapotához jogosan járó rokkantnyugdíjat, támogatást. Mocskos szemétláda vagy b+, és hiába hangoztatod a nemlétező magyarságodat, mert te nem vagy más, mint egy utolsó kiirtani való görény.
Aki Én
@reagens a buta hazaáruló bolsi: Ki, az Alkotmánybíróság hazudik?

,, Az Alkotmánybíróság még 2018 végén hozott fontos döntést az ügyben. Eszerint a kormány megszegte az emberi jogok európai egyezményét azzal, hogy megszüntette a rokkantnyugdíjasok juttatásainak egy részét."

Melyik részét nem érted te szellemi toprongy? Téged mindig épp csak a tények hagynak figyelmen kívül.
beteg fasz...
reagens
@nevemnick: Az ellátás, a díjak és minden egyéb pénz mindig annyi, amennyit a kormányzat megállapít! Akinek ez nem tetszik, ne szavazzon rájuk!
nevemnick
@reagens: mondták már, hogy nem vagy okosabb mint egy másodikas?
simmering73
Igen, ez a mocsadék kormány jól kicsinálta a rokkant nyugdíjasokat. Az én ismerősömnek is havonta közel húsz ezer forint mínuszt csináltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.