Hiába adtak be korábban javaslatot a rokkantnyugdíjasok juttatásának rendezésével kapcsolatban, a parlament azt nem fogadta el – erről beszélt az ATV Start... Hiába adtak be korábban javaslatot a rokkantnyugdíjasok juttatásának rendezésével kapcsolatban, a parlament azt nem fogadta el – erről beszélt az ATV Start című műsorban Harangozó Tamás. Így a parlament már hónapok óta mulasztásos alkotmánysértést követ el azzal, hogy a politikus szerint az érintettek nyolc éve nem kapják meg a nekik járó támogatást.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
Tomika! Te bizony csak hőbörögsz. Jelentsd fel őket ne csak pofázz. Ja azt nem mert rájönnek hogy hazudsz? Így persze más.
Megint a magyarokra támadt a csürhe.
nevemnick
@reagens: Legyen részed abban, hogy a családodban is éljen olyan ember, akinek ezek a sz@rháziak lecsökkentették az egészségi állapotához jogosan járó rokkantnyugdíjat, támogatást. Mocskos szemétláda vagy b+, és hiába hangoztatod a nemlétező magyarságodat, mert te nem vagy más, mint egy utolsó kiirtani való görény.
Aki Én
@reagens a buta hazaáruló bolsi: Ki, az Alkotmánybíróság hazudik?

,, Az Alkotmánybíróság még 2018 végén hozott fontos döntést az ügyben. Eszerint a kormány megszegte az emberi jogok európai egyezményét azzal, hogy megszüntette a rokkantnyugdíjasok juttatásainak egy részét."

Melyik részét nem érted te szellemi toprongy? Téged mindig épp csak a tények hagynak figyelmen kívül.
beteg fasz...
reagens
@nevemnick: Az ellátás, a díjak és minden egyéb pénz mindig annyi, amennyit a kormányzat megállapít! Akinek ez nem tetszik, ne szavazzon rájuk!
nevemnick
@reagens: mondták már, hogy nem vagy okosabb mint egy másodikas?
simmering73
Igen, ez a mocsadék kormány jól kicsinálta a rokkant nyugdíjasokat. Az én ismerősömnek is havonta közel húsz ezer forint mínuszt csináltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.