A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen Kövér László kedden arról beszélt, hogy szerinte Nagy Blankát a baloldaliak a középiskolából rángatták ki, hogy hülyét csináljanak belelőle.

Nagy Blanka beolvasott Kövér Lászlónak
Fotó: Facebook/DK

A diáklány a hvg.hu-nak elküldött nyílt levélben válaszolt a házalnöknek. 

Nagy Blanka a levélben azt írja, neki és kortársainak pont az ellen kell fellépniük, amit ma a Fidesz képvisel, mert azt érzik, hogy megkeserítik a jövőjüket, ellehetetlenítik őket azáltal, hogy "lopnak, csalnak, hazudnak." 

Kizárják a generációmat azokból a döntésekből, amik minket érintenek igazán. Ellopják a pénzt, amit a jövőnkbe tudnánk fektetni. Romba döntik az oktatási rendszert, az egészségügyi rendszert pusztán azért, hogy valahol a világban bulizhassanak egy nagyot. Az én generációm nyugdíjról nem is mer álmodni, és rengetegen kilátástalannak találják a helyzetük

- írja Nagy Blanka.

Nem Fidesz-ellenes vagyok, hanem rezsimellenes. Ha bármelyik más párt csinálná azt az undorító aljasságot, amit maguk itt művelnek, akkor azt az adott pártot is ugyanúgy megvetném. Nem a személyekkel van a bajom, hanem a személytelenséggel. Azzal, hogy maguk mindenben a lopási lehetőséget látják. A munkájukkal van a bajom. Azzal, hogy valami a triplájából készül el, mégis silányabb a minősége. Azzal van a bajom, hogy kihagynak minket a jövőnkből

- fogalmaz a diáklány, majd felszólítja Kövért és társait: hagyjanak fel a politikával, mert az ő idejük már lejárt.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nagyon igaza van, több ilyen "kis" Nagy Blanka kellene, mert ezt a rohadt bandát egy erős összetartó ifjúság tudja csak elzavarni a búbánatos p*csába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@Csizmás Kond: 2016. 02. hótól nyugger,45 év. Azóta is dolgozom.
Na szevasz.
SystemError
@reagens: Reklám szövegeket kellene írnod baszki. Meg ott jól jönne a gerinctelenséged is!
SystemError
@durbincs: Pont olyan működésed, mint aki csak a posztokat akarná generálni... Mindig ez a sok megszólítás, aztán sehol semmi. Mint egy toporgó buzi a gőzben!
SystemError
@durbincs: Jaj Durbi nincs ssl az oldalon..:)
jesz
@adrenalink: ott a pont (lehet, hogy így lesz...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.