Istenes Bence lelkében mélyén zajló harcoknak szörnyű vége lett, a műsorvezetőnek ideg-összeroppanása lett.

A Nyerő párosban nyújtott teljesítményük alapján azt hiheti az ember, hogy Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata tökéletes. Azonban az ő életükben is voltak hullámvölgyek, amelyek rányomták a bélyeget a mindennapjaikra - írja a Blikk.

Istenes Bence D. Tóth Krisztának mesélt kálváriájáról, ugyanis az évek során olyan sok negatív impulzus érte, hogy ideg-összeroppanást kapott.

Az életünk az elmúlt egy évben annyira kaotikus volt. Nagyon sok dolgot meg kellett emésztenem, átgondolni, megélni, meg kellett érnem bizonyos dolgokhoz. Volt tavaly egy ideg-összeroppanásom, mert annyi minden történt. Egyszerűen nyugira volt szükségem

– emlékezett vissza a műsorvezető.

Az Elviszlek magammal című műsor új részében arról is mesélt, hogy sok fejtörést okozott neki a médiában való szereplés is, és belefáradt abba, hogy mindenkivel jófej legyen. Emellett komoly lelki törést okozott neki a 2018-as év, amikor megszületett második kisfia, ám eközben elveszítette a nagypapáját.

Eljött 2018, amikor megszületett a gyerekem, a nagypapám pedig haldoklott... Ott láttam azt, hogy úristen, ez az élet, innen odáig tart

– mesélte elcsukló hangon.

Istenes Bence ezen a ponton döntötte el, hogy változtat az életén, és csupán olyan dolgokba fog, amelyet teljes odaadással tud végezni, és olyan emberekkel veszi körbe magát, akiket szeret, és boldoggá teszik.

A műsorvezető jelenleg Németországban épít karriert. A német X-Faktorban nyújtott munkája után több megkeresést is kapott, azonban egy reggeli műsor vezetését visszautasította, mert nem szeretne híreket is olvasni.

Címlapkép: Facebook/ Ben Istenes 

(blikk.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
...és. hova szarjak izgalmamban?? És ki ez,,egyáltalán???
SystemError
Ugyanaz megy mindenhol, ha sok a pénz és az ismertség. Vagyis drogos szexbulik, ami ugyanúgy veszélyes, ha szereplői nem útszéli kurvák és politikusok, mert a veszélyei ugyanazok a végén
picike1
@Clavigo: egy nagyon jót nevettem rajtad
Málna
@Clavigo: Ott van a cikkben, hogy műsorvezető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.