Toroczkai László szerint a hírportáé a Puskás Aréna megnyitóját követően magyargyűlöletre uszító videót, véleménycikket és karikatúrát közölt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Figyelmébe ajánlom, mint tanitót Kim Dzsongunt.
Az ő uralma alatt vittek büntető táborba egy anyukát, aki este elfüggönyözte az ablakát, mert a kisfiát zavarta a bevilágitó neon reklám.
A neonreklámon Kim Dzsongun volt ábrázolva teljes életnagyságban. Ez is teljes mértékben kimeritette a hazaárulást.
Iróniát nem ismer és nem is visel el a mélymagyar. Ő más formáját nem ismeri a hazaszeretetnek, csak a külsőséget.
Lesznek még nálunk munkatáborok, meglátjátok. Mindenki odakerül, akl nem előirás szerinti hdzafi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
A magyarságra és a gyűlölködésre hivatkozva gyűlölködnek a magyarsággal. Ez az egész így, ahogy van, annyira beteg. Szomorú, mivé lett ez a kis ország.
Rockxy
pártok szaggatják szét az országot.
de nemcsak ők felelősek.
az ostoba nép nem hajlandó tanulni.
megoldás:
s03.static.libri.hu/cover/f4/d/4958422_5.jpg
Eladott Ország
@Shikari: ma, 14:44; A mi hazánk egy olyan párt, amelynek vezetői minden gond nélkül kimondják azt, amit a fidesz vezetése ugyan sokszor gondol, mégsem nyilatkoztathat ki nyíltan. A fidesz már jó ideje bizonyította, hogy egy szélsőjobboldali párt, mégis úgy gondolják, ezt nyíltan kockázatos kimondani. Emiatt is jöhetett létre ez az új párt, amely nem riad vissza a rasszista, xenofób kinyilatkoztatásoktól sem. A Tóth Laci nem volt jó neki, mélymagyar Toroczkai lett belőle, nem volt elég magyarosan arisztokratikus a fidesz seggnyaló taplónak.
Nyírfa
@Eladott Ország: Tóth az eredeti neve? Nocsak. És nem vállalja a származását?
Nessy
@Nyírfa: Egyébként ez a szám a Mészáros által megvett szlovákiai DAC focicsapat indulója lett akkoriban. Vannak a zenekarnak remek számai, amit szívesen hallgat az ember, ha nem is áll vigyázba közben.
Egyik kedvencem az "Alkoholista mesehősök", többek közt.
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 11:03; Nem vállalja a származását, Tóth az eredeti neve, de úgy látom a betűvetés sem segített rajta. Kékvérűnek vallja magát, pedig csak a Ripost újság és egy büdösödni szintjén szocializálódott a virgonc nyilas árja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.