Egy ellenzéki párt körüli kör lehet az a kitalált személy, amely blogján nyilvánosságra hozta a Borkai-féle szexvideót.

Egy ellenzéki párt körüli kör lehet az Ördög ügyvédje, értesült a Magyar Nemzet, az a személy, aki az önkormányzati választás előtt a volt győri polgármestert leleplező szexvideóval előállt. A rendőrség hamis vád és nagy nyilvánosság előtti rágalmazás miatt gyanúsítja meg a kört, írja a lap. A személyeket már azonosították.

Több feljelentés után is megszüntették a nyomozást:

a droghoz kapcsolódót azért, mert semmi nem igazolta a kokainozásról szóló vádat, és a törvénytelen pénzügyi ügyletek ügyében sem nyomoz immár a rendőrség.

A Jobbik szexuális kényszerítés miatt tett feljelentést, Tényi István pedig személyes adattal visszaélés miatt, utóbbit az Ördög ügyvédje követhette el, ezek a nyomozások még folynak.

Korábban előállították a Marina Part lakóparkból azt a két nőt, aki szexmunkásként volt jelen a jachton, őket és Póczik József egykori labdarúgót zsarolással gyanúsítják, utóbbi tagadja az ellene felhozott vádakat.

A rendőrség házkutatást tartott a szexvideón látható Rákosfalvy-féle ügyvédi irodánál, ahol kiderült, csőtörés miatt dokumentumok semmisültek meg.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Az ördög ügyvédje

(magyarnemzet.hu)

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem az a baj, amit elkövetett Borkai, hanem hogy napvilágra került. Ergo nem ő a bűnös, hanem aki nyilvánosságra hozta, azt kell megbüntetni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@Shikari: 07:10
" Nem bűn gazdagnak lenni..."
Ez az állítás akkor igaz, ha az érintett , vagyonát igazolható módon, tisztességes úton szerezte. Például, örökölt, nyert a lottón, netán megdolgozott érte.
Amikor pedig valaki úgy jutott nagy vagyonhoz, hogy annak eredetéről nem tud elszámolni, az már eleve gyanakvásra ad okot, és vizsgálatot igényel(ne). Na erre Borkainé esetében egy darabig várni kell, de ahogy mondani szokták: " Jön még kutyára dér."
Eladott Ország
@Shikari:ma 07:10; A pedagógusok ( közalkakmazottak, köztisztviselők ) most készülnek sztrájkra, annyira alul vannak fizetve és nem az a gondjuk mint Borkainénak, hogy 4 hektáros ingatlant vásároljanak, de ezt még egy polgármesteri (megye jogú városi) fizetésből sem lehet kicsengetni.
evacica
Hát menten megkarmolom magam! Mi az, hogy nincs bizonyíték?! Saját szemünkkel láttuk, hogy mi történik a jachton, és ez rágálázás?! Tényleg ennyire hülyének nézik az embereket? És azt is szeretném tudni, hogy honnan a 15 milla amibe ez , a kis kirándulás kerül, plusz az örömlányok!!! A fidesz és a kormány szerint nem az az érdekes, hogy mi történt, ha nem az, hogy kiderült! Na ez a fidesz kdmp erkölcs! Család, haza erkölcs! Röhögni kell!
kereső
@evacica: Ez a fidess "keresztény szabadsága".
SystemError
Macska-egér harcban még nem jött rá a fidesz, hogy ki az egér úgy látom...:
index.hu/belfold/2019/11/23/borkai_botrany_poczik_jozsef_zsarolas_hangfelvetel/

Ja és most nem fog működni, hogy nem a bűncselekmény számít, hanem hogy kinél voltak a bizonyítékok. Csinálhatja ezt a fidesz a pártállami csak a tények egyik oldalávál, de erre nem-et mondtak már az emberek.

Ggyanítom, hogy ha újra patkánynak képzeli magát a kisegér, akkor a cicus videókat küld az RTL-nek...A hatalomhoz hozzászokott urizáló gecik meg csak most kezdenek rájönni, hogy van olyan amiben bukhatnak, hiába lophatták el azt ami megtetszett nekik.

Ilyen valós bűncselekmények után jön a népharag, mert nem egy papírfecni a demokrácia és jogállam, hanem társadalmi igényre létrejött egyezmény, amit a nép számon fog kérni...:)
Lepényleső
Ez azonban nem csak a fő,hanem az összes rendőr bizonyítványa is,az ügyészekkel együtt?
Hiszen aki a törvénytelenség elkövetője helyett annak felfedőjét üldözi s vállal vele közösséget,
az jogállamokban nem de bűnrészes?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.