Rácz Zsófia jelenleg joghallgató, az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért lesz felelős helyettes államtitkári poszton.

(Forrás: hvg.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez már az igazi állampárti tobzódás!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: "dolgozott politikai elemzőként" diploma nélkül??? ja, hogy - bér a derék főnöke ezt elfelejtette említeni elemzői munkáit Rácz az Alapjogokért Központ nevű fideszes „elemzőintézetnél” végezte. !!! =))
volvós
Újabb ringyó a tucatnyi hímringyó között...EMMI = Egyesült Meleg Meleg Intézet
RonaGyuri
@RonaGyuri: Már nem csak a kövér katonákkal nincs gond

Rácz Zsófia jelenleg joghallgató, az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért lesz felelős helyettes államtitkári poszton.

Mottó helyett egy kis filmográfia:
2009-ben készült az Up in the Air című Jason Reitman film George Clooney –val a főszerepben.
Az egyik kulcs-jelentben Natalie Keener a „modern világ hírnöke” kibukik,
mert a barátja egy sms-ben szakít vele =))

A szép és okos Novák Katalin, az Emmi család- és ifjúságügyért felelős államtitkára. jelentette be szerdán! És hogyan? A Facebookon!!
Az FB bejegyzés szerint: „Rácz Zsófia 22 éves joghallgató, korábban Magyarország ENSZ ifjúsági küldötte volt, de dolgozott politikai elemzőként is”. Mondjuk nem ártott volna, ha megemlíti, hogy „az elemzői munkáit Rácz az Alapjogokért Központ nevű fideszes „elemzőintézetnél” végezte.” !!! =)
No kérem szépen! Mint tudjuk Őfenesége az első uralkodás idején nagy hisztit rendezett és kijelentette, hogy: „ki nem állhatja a kövér katonákat”! Tavaly a Rezsi Sziszit a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkárának és a Fidesz alelnökének nevezte ki, aki így nem csak a hadsereg egyik vezetője, de derék pártkatona is!
Ugyancsak az első uralkodása idején történt, hogy a sportért felelős miniszterét nem nevezte ki addig, míg le nem tette az államvizsgáit és meg nem védte a diplomáját. Na jó ment az ripsz-ropsz, ha nem is olyan gyorsan mint az első vejé! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2020. February 19., 07:31
Katonák ápolják a hontalanná vált állatokat
Sport - 2020. February 19., 07:35
Ötmilliós büntetést kapott a Fradi az MLSZ-től
Itthon - 2020. February 19., 07:25
Újabb bonyodalom lehet Demcsák magánéletében