Összesen csaknem 2 milliárd forintot költ a szegedi és a debreceni pláza külső-belső korszerűsítésére az Indotek Group – közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

2 milliárd forintból korszerűsítenek két vidéki plázát
Fotó: Facebook/Debrecen Plaza

A beruházás augusztusban kezdődött első üteme az épületek belső tereit újította meg korszerű padlóburkolatokkal és bútorokkal. A bevásárlóközpontok új szolgáltatásokkal és üzletekkel bővültek, Debrecenben a garázs is megújult – írták. A következő szakasz a külső felújítás mellett a gépészeti rendszerek modernizálására és a parkolók bővítésére is kiterjed. Szegeden már megkapták a hatósági engedélyeket, így a munkálatokat 2020 első felében elkezdhetik, de az év végéig a tervek szerint Debrecenben is végeznek. A belső terek addig is zavartalanul üzemelnek.

A közlemény szerint a magyar-amerikai tulajdonban működő Indotek Group piacvezető a B és C kategóriás kereskedelmi ingatlanok magyarországi piacán. A mintegy 240 főt foglalkoztató cégcsoport több mint 300 ingatlan felett rendelkezik. A beépített és bérbe adható ingatlanterület nagysága összességében meghaladja az 1,5 millió négyzetmétert, amelyen több mint 2500 bérlő osztozik. A csoport ingatlanportfóliójába tartozik – egyebek mellett – több mint 20 irodaház, több mint 20 fővárosi és vidéki bevásárlóközpont, szállodák, raktárépületek és iparterületek. Az Indotek Group több saját fejlesztésű lakópark projekttel jelen van a lakossági ingatlanpiacon is.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
a kkvékkel senki nem törődik, nekik kell hogy legyen saját tőkeerejük.
mér?
csak!
Jozefina
A felújítások engedélyezésekor jó lett volna ha figyelembe veszik amegújuló energia forrásokat is. A plazékat csak ezzel lehetne szabad üzemeltetni!!! A hatalmas lapostető kíválóan alkalmas a napelemek elhelyezésére. És ha ezek nem termelnének kellő energiát, akko kötelezni kellene őket más energiaforrások kiaknázásár is. Pl. Szél energia, füld energia, stb.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.