Újabb nő vádolja zaklatással a DK frakció-szóvivőjét.

Rövid időn belül a harmadik cikksorozat jelenik meg a kormányközeli sajtóban arról, hogy Gréczy Zsolt nőket ostromol kéretlenül.

Ezúttal a Vadhajtások internetes lap egy levelet közöl, melynek írója azt állítja, a politikus május óta üzenetekkel és önmagáról készített obszcén fotókkal bombázza őt. A lap a fotókat is bemutatta, amelyeket a levél írója szerint Gréczy Zsolt küldött neki, ezeken hiányos öltözetben fotózza magát – írja a HírTv.

Az Index az ügy előzményéről azt írja,

Ez a harmadik ügy azzal kezdődött, hogy egy ismeretlen feladó egy nevet nem tartalmazó gmailes címről több újság szerkesztőségét is megkereste kedd este egy történettel, miszerint 2015-ben egy fehérvári DK-rendezvényen ismerkedett meg Gréczyvel, Gréczy elkérte tőle a telefonszámát, de ő csak a nevét árulta el neki.

A történet szerint ez is elég volt Gréczynek, aki már másnap bejelölte Facebookon, és nyomulni kezdett rá, képeket is küldve neki. A levélhez négy képet is csatolt a feladó. Kettőn felismerhetően Gréczy fotózza magát egy tükör előtt kevés ruhában, de az intim részei nem látszanak. Másik kettőn nem látszik arc, az egyiken egy foltos alsógatya, a másikon egy tompor van közelről. A levél állításait tényként kezelve hozta le a kormánymédia szerdán.

Gréczy Zsolt az Index megkeresésére azt mondta,

aljas rágalom, szemenszedett hazugság minden állítás, és ezt be is fogja bizonyítani.

Ami a képeket illeti, büntetőfeljelentést tesz, és az eljárás feladata lesz majd, hogy az igazságot kiderítse.

Az Index megkereste Gyurcsány Ferencet is. A DK elnöke szerint onnantól kezdve közügy a történet, ha a zaklatás megalapozott vádja felmerül.

Gréczy Zsolt esetében eddig, a sokadik próbálkozás ellenére sem igazolódott be a vád

- mondta a lapnak. Az intim fotókat Gyurcsány nem tartja politikai kérdésnek, de ha a zaklatás beigazolódik, annak a DK-n belül természetesen következménye lesz, közölte. Gyurcsány a lap kérdésére azt is mondta, természetesen beszélt Gréczyvel, de egyelőre nem politikai kérdésnek tartja az ügyet, így politikai következményeit ezért nem vonta le.

Gréczy Zsoltot az elmúlt időszakban többször is megpróbálták ilyen ügyekbe keverni, de

az eddigi két esetről kiderült, hogy nem is történt zaklatás

Gréczy kapcsán legutóbb a Mi Hazánk egy parlamenti szakértője, Palányi Nóra is azt állította, jó ideje kéretlen üzeneteket kap a politikustól. Ezt Gréczy az Indexnek azzal kommentálta: rágalom. Ugyan valóban volt kommunikáció köztük, de Palányi Gréczy szerint torzítva adta elő a történteket, és Gréczy jogi lépéseket fog tenni a rágalmazás miatt.

Forrás: Index, HírTV, Vadhajtások, Blikk, Azonnali.hu

Címlapkép: Facebook/Gréczy Zsolt oldal

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ilyen képeket pecek alatt lehet photoshoppolni, és tényleg, ahogy fentebb írta valaki, az ellenzék annyira skót, hogy sajnálja a pénzt két kurvára akik tanusitanák hogy Kosa L Németh Sz vagy Deutsch Tamás 20 évvel ezelőtt zaklatta őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Biróság lesz ennek a vége ,akárki meglássa. Aztán lehetne borkai több milliárdos hűtlen kezeléséről értekezni.
Meg arról, hogy simonka, akit -és családtagjait több milliárdos csalással, sikkasztással vádolnak mit keres a szószéken és egyáltalán m iért is van még szabadlábon a többi gazemberrel együtt? Ha Czeglédyt lehetett vezetőszáron mutogatni, akkor ezt a genyát miért nem?Ja a mi kutyán kölyke, aki miatt még a törvényt is módosit az állampárt.Valami olyan érzésem van, hogy amikorra lefut a "gréczy ügy"- akkora mindenki elfelejti boldog istvánt, simonkát, borkait, voldemort nagyurat, és a többit- az ügyszség meg lezárhatja az ügyeket- leköpve a NAV és a rendőrség nyomozóit.
Qrva ország- ja a forint ismét 332 felett kószál, igy megteremtve az MNB dolgozók fejenkénti fél milliós évvégi pulykapénzét. A tanarok meg örüljenek, ha kapnak 3-4 ezer Ft-ot. A nyugdijas meg örvendezzen a 2,8-nak, igaz ha kimegy a piacra akkor sirva fakad- mert még csirke-farhát sem lesz a karácsonyi asztalon.Ilyen szarságokkal foglalkozni? -minek?
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 22:33; Lassan írom, hogy a fidesz is megértse. Elhiszem én, hogy hülyének lenni jó, a polgárt hülyének nézni még ennél is sokkal jobb. De lehet, hogy nem célszerű hosszútávon. A régi és új nemzeti egység már csak ilyen. Akkor több, ha kevesebb. És akkor emelkedik, ha csökken. Kár, hogy nem vicc, hanem véresen komoly.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 18:41; Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!
uploads.disquscdn.com/images/e6229e5c6fcef939939f5f41ef6fbe07ae880bc7edc1ec2f7b2c9b2159088bcf.jpg?w=600&h=183

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.