Levélben köszöntötte a magyarországi zsidóságot hanuka ünnepe alkalmából Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár vasárnap.

"A ránk köszöntő borongós téli idő, az egyre rövidülő nappalok és hosszabbodó éjszakák ellenére ez az időszak mégis hálával tölti meg a szívünket mindazért, amink van. Arra tanít bennünket, hogy a legnagyobb ajándék, ha az ősök példáját követve, a régi hagyományokat megelevenítve, meghitten ünnepelhetünk hittestvéreink és családtagjaink körében" – írta a hazai zsidó szervezetek vezetőinek kézbesített levelében a miniszterelnök.

Ahogy minden évben, úgy idén is azt kívánom, hogy a napról napra egyre több világosságot adó hanuka gyertyák fénye emlékeztesse Önöket a hit és összetartozás megtartó és soha el nem fogyó erejére. Engedjék meg, hogy a fény ünnepe alkalmából Magyarország miniszterelnökeként tisztelettel köszöntsem a magyar zsidó közösség minden tagját

- zárta ünnepi üdvözletét Orbán Viktor.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Leülhetsz, egyes. Matól éppen hosszabbodnak a nappalok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@fideszes gyökér: A hit az a jelenség amit elképzel az ember egy valamiről de nem tud bizonyítani. Ember hit nélkül nincs. A hitetlen ember önmagában sem bízik...mert a hit nem föltétlen vallás vagy Istentagadást jelent.
Jozefina
@Peller Anikó: és az éjszakák rövidülnek!!! A levél íróját és aláírójár ez nem érdekli, de mindig az igazat és csakis az igazat mondják!!!
fahrenheit451
Most meg a zsidóknak táncol páván. Undorító ez az ember - kívül-belül.
fahrenheit451
- a kormány (Orbán) egyfelől szobrot kíván emelni a nyilas Kornis Gyulának, másfelől viszont nagyvonalúan támogatja a (zsidó) közösséget

- a kormányorbán fizet a keresztény üldözötteknek, utána keblére öleli, és fizet a keresztények legnagyobb üldözőinek

O1G
Peller Anikó
@Jozefina: Ó100G soha nem hazudik, kifejezetten akkor nem ha egy részegen alszik, de máskor, igen máskor mindig azon gondolkodik ejhh, mit nem hazudtam még ennek a féleszű hordának, ezek olyan hülyék, hogy mást nem is érdemelnek.

@Eriksson: pedig pont de. Mert ennyire nyilvánvalóan, teljesenmindegy mit kaffantok, a hülyébbje ígyis úgyis tapsikoltoz örömében.
Csizmás Kond
@fideszes gyökér: Nem sok eszem van, de annyi van hogy évekig ne ugyanazt a hülye dumát fújjam ...mint pl te...
...Boldog Karácsonyt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.