A római konferencia előadói között ott van Matteo Salvini is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Már már sajnálatra méltó őfélesége amiatt, hogy kapaszkodnia kell a hatalomba, barátokat becserkészve akkor, amikor hazájában
.
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg&t=185s
.
Pedig a rendszerváltás reménysége volt, nem tartott senki még szódásüveg fröccsöt sem a fejéhez, hogy diktátor legyen
.
hvg.hu/itthon/20180104_Konrad_megeshet_hogy_Orban_ugy_kerulheti_el_Ceausescu_sorsat_ha_onkent_elmegy
.
A legnagyobb vesztes az ország amiatt, hogy ezek azok kerültek a rendszerváltás felében hatalomra, akik még egy disznóóol fenntartására is SS-ek!
RonaGyuri
orbánnál a nemzeti egy fosztóképző!!! =))
Nessy
Orbán mit ad elő? A tavalyi lopott holmit? Tárgyilagos előadás lenne!
Nyírfa
Szóval, ennyire biztos benne, hogy kiteszik a szűrét. Látványosan, gyújtóhangúnak szánt beszéd kíséretében a színpadról fogja felolvasni, , hogy örök harag a Néppárttal, amely méltatlan az ő tiszteletére, ezért ne is tartóztassák, ne tegyenek újabb és újabb ajánlatokat, holmi jogállami ajánlásokról nem is beszélve, ő itt és most kilép. Még egyszer mondja, hogy mindenki megértse: kilép!
A Néppárt pedig, hogy kidobta végre a ballasztot, fellélegezve folytatja napi munkáját. A KDNP már helyezkedik, egyenesen a Vatikán kérésére továbbra is az EPP tagja marad.
verőce21
Így kell ezt csinálni! A keresztapa éppen keresztelőn van, vagy más városban előadást tart, amikor az ellenfeleknél megtörténik a baj.

Félnek a gonoszok! Az EPP erodálódása megállíthatatlan. Ettől rettegnek.
Húzzák, halogatják a jelentést a bölcsek, mint a brexitet, mert nincsenek összhangban. Dzsordzsinak mégsem sikerült zserevágni mindenkit... Még ebben a periódusban kétfelé bomlanak. (libsik macronékhoz, mi meg alapítunk egy ütős frakciót, viszünk pár tucat EPP-st) Bomlik szeletelődik a libsik által fertőzött (anti)kereszténydemokrata frakció…
Nessy
Majd csak sikerül "jobban teljesíteni" a fidesznek, és szét cincálni a Néppártot! De megérdemlik! nem hitték el,hogy van, aki a szép szóból nem ért, nem úgy szocializálódott. Csak rombolni tud, de azt nagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.