Egy hónapra le is tartóztatta a bíróság.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Miközben a kormány egy egész országot elmebeteg módon ráültetett a menekültek-migránsok-idegenek gyűlöletére, valójában ezek a húsba vágó kérdések teljesen lekerültek a megoldandó problémák listájáról. A virtuális ellenségekkel szembeni gyűlölködés közepette jellemzően a legkiszolgáltatottabb társadalmi csoportok velünk élő tragédiáit söprik be évek óta eredményesen az ágy alá. Egy kétharmados önkényuralom is kellett hozzá nyilván, de az ellenzék sem mondhatja el magáról, hogy legalább megpróbálta napirendre tűzni ezt a kérdést. Meg a hasonlókat. Hogy az Isztambuli Egyezmény ratifikálására még mindig nem volt kellő politikai akarat, az meg egyenesen vérlázító. Közös szégyene az állampártnak ( fidesz-kdnp) és minden rendpárti szarrágónak. Ha a sértett 12 évesnél idősebb – csak magánindítványra üldözik, a sértettek pedig csak az esetet követő 30 napban tehetnek feljelentést. A gyerek áldozatoknak sokkal nehezebb dolguk van, ha feljelentést akarnak tenni, mint a felnőtteknek, hiszen helyettük csak törvényes képviselőjük kezdeményezheti az eljárást. Egyetlen fideszes képviselő sem támogatta azt a szexuális zaklatás elleni EU-s jelentést, amelyet 91 százalékos többséggel fogadott el az ivarérett magyar emberek tetemes hányada által pillanatnyilag reggeltől estig köpködött, mélyen megvetett Európai Parlament.
Nyírfa
Először is az kizárt, hogy egy, a bibliára felesküdött személy ne a tízparancsolat szerint éljen, különösen a keresztény hitéről, és életmódjáról messze földön híres Magyarországon.
De, ha mégis előfordult eme galádság, reményemet fejezem ki az iránt, hogy az élethosszig tartó egy hónapot VIP-börtönben kellett végig szenvednie a lelkész úrnak. Ámen.
Nyírfa
@Eladott Ország: Majd Novák Katalin és Varga Judit odacsap - az áldozatnak.

Az volt a baj az ellenzékkel az utóbbi egy évtizedben, hogy nem volt. Illetve, hogy a szocialisták képzelték magukat annak,
amíg ki nem vált, és meg nem erősödött a DK, nem alakult meg a Momentum, és nem szelídült meg a Jobbik.
Ez a felállás már lehetővé tett egy közös gondolkodást, ami végre valódi összefogáshoz vezetett.
A mai ellenzék reménykeltőbb, mint amit az MSZP valaha is produkált.
Eladott Ország
Épül szépül Orbán Viktor régi vágású kereszténydemokráciájának terve, valójában a húszas-harmincas évek dzsentri urambátyám-világa. Nosza, váltsunk hát ismét köpönyeget, és mivel az új rendszerhez immár minden adott – földbirtok, kastélyok, pénz, gazdag és szegény ember egyaránt – itt az idő, hogy építsünk egy régi vágású kereszténydemokráciát.
Hogy az annak a kornak tulajdonított „első éjszaka joga” igaz volt-e, vagy csak amolyan „urban legend” szóbeszédféle, nos, arra nézve én nem tudok hitelt érdemlően állást foglalni, de tény, hogy a cseléd nőszemélyek legfőbb kötelessége az volt, hogy sok cselédgyermeket szüljenek. Lehetőleg fiúkat, akik aztán felnőve majd keményen tudnak dolgozni az uraságnak. Már alig várom mikor jönnek a nemesi előnevek, előjogok, a lovak, lovagok és lovaginák' mindenféle pózban.
division
Gyanúsítják, ez még nem azt jelenti hogy igaz is. Láthattuk már nem egyszer, ahogyan egy gyerek bosszúból vádolta meg a másik embert, tönkretéve ezzel örökre. Addig nem ítélkezünk amíg nincs bizonyíték, habár liberáliséknál ez másként működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.