Az erőmű esete magyar adófizetői szempontból mindenképpen egy kellemetlen történet, Mészárosék viszont örülhenek. Bányabezárás és leépítés is várható.

(Forrás: Index)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ha valakinek kétsége lenne afelől, hogy itt megint a költségvetés fosztogatásáról, a mi pénzünk lenyúlásáról van szó, annak nagy bajok vannak a látásával. Merthogy ez a történet feketén-fehéren mutatja, hogy működik a NER-nek nevezett rablóbanda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@nemkati: Ahogy mondod, és ha ezt még megspékeljük hivatali hatalommal való visszaéléssel, akkor a szegedi csillagnak sokáig sztárlakója /sztárlakói lesznek.
Aki Én
Ez normálisnak mondható demokratikus jogállamban nem fordulhatna elő lincselések, kormányváltások, évtizedes börtönbüntetések nélkül.
Ez is egy olyan bűncselekménynek látszó ,,tárgy", amiben a szekta is bűntárs a támogatásával.
@nemkati: Valóban. Aki ebben a történetben sem képes elismerni ami folyik évek óta, az olyan aljas és buta, mint mondjuk a hazaáruló Shikari és elvtársai.
nemkati
@Aki Én: Tudják azt ők nagyon pontosan, csak úgy gondolják, ahogy az egész mocskos fidesz, hogy ehhez joguk van, ez nekik jár. De hogy a sok nyomorgó, meg kisnyugdíjas mitől ad ezeknek még mindig felhatalmazást a gaztettekre, azt nem értem.
nezelodo
Nahát, a Lölö. a zseni, kicselezte az államot. (Orbánt)! Ennyi esze max. szá ügyvédnek lehet! Remélem nem akkora volt a csel, mintamennyire a parókakészítő átb...ta az államot, (Orbánt)? És az filmügyiből már nem lehet Simlicsát csinálni! Jól széthordták még a hamut is nehogy a dühöngő összerakassa...
kereső
És itt a másik "különös" visszavásárlás.
A Nemzeti Bank először majdnem 2 milliárd forintot, később csaknem 9 milliárdot fizetett az ingatlanért – számolt be az esetről az RTL Klub Híradója.

A két vásárlás között az épületet a jegybank egyik alapítványa 4 milliárd forintból felújította. A kérdést feltevő ellenzéki politikus, Burány Sándor szerint a Nemzeti Bank így talicskázza ki az adófizetők pénzét a jegybankból.

Bár ez nem orbán, hanem a pöttyös scheggel büszkélkedő , aki nem mellesleg a MNB- a jegybank elnöke, amely intézmény lassan teljesen elvesziti "köz" jellegét. Az elnök kufárként igazgatja a magyar állam pénzügyeit, és "vigyáz" a magyar fizetőeszközre.
tudode
Az a bukÉJA ennek a két IQ huszárnak, hogy mindketten KARAKTERGYILKOLÁSSAL kerültek a MILLIÁRDOSOK táborába:
.
------ CÉLPONT - Orbán Viktor ereje
.
https://www.youtube.com/watch?v=YxCzXPGsKvs...
.
Lölö szerepe magától beszél a kódis tejtestvérrel kapcsolatban, de a NÉPHÜLYÍTÉSRE költött lóvé után még Adolf is megnyalhatná mind a tíz ujját, amelyet egy hal fej bej tapogatójába tette le őfőméltósága
.
----- 2015 óta 100 milliárdot költöttünk propagandára
.
http://propeller.hu/itthon/3495528-2015-ota-1...
.
https://index.hu/gazdasag/2020/01/20/2015_ota...
.
https://hvg.hu/gazdasag/20200120_minisztereln...
.
Ideje lenne felébredni ebben a pocsolyában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok