Az erőmű esete magyar adófizetői szempontból mindenképpen egy kellemetlen történet, Mészárosék viszont örülhenek. Bányabezárás és leépítés is várható.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ha valakinek kétsége lenne afelől, hogy itt megint a költségvetés fosztogatásáról, a mi pénzünk lenyúlásáról van szó, annak nagy bajok vannak a látásával. Merthogy ez a történet feketén-fehéren mutatja, hogy működik a NER-nek nevezett rablóbanda.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
különös? miért lenne ez különös? így megy ez Orbániában; legfeljebb ezt egy kicsit pofátlanabbul adták elő! =))
nemkati
Ha valakinek kétsége lenne afelől, hogy itt megint a költségvetés fosztogatásáról, a mi pénzünk lenyúlásáról van szó, annak nagy bajok vannak a látásával. Merthogy ez a történet feketén-fehéren mutatja, hogy működik a NER-nek nevezett rablóbanda.
kereső
Szóval mészáros&co azt a pénzt vette ki osztalékként, amit az előző tulaj rekultivációra tartalékolt. Hiányolom a cikkből, hogy a magyar állam ( a magyar adófizetők!!!) 7 milliárd forinttal támogatták meg előzőleg a Mátrai hőerőművet- amely ennek ellenére veszteségessé vált. Tehát oda van az adófizetők 7 milliárdja+ a 11 milliárd osztalék + amennyibe még majd a rekultiváció kerül. Bravó! Igy kell ezt . Fehéren feketén magántulajdonná tenni a közpénzt, meglopni az országot. Még hogy orbán nem foglalkozik üzleti ügyekkel!
Fox W Mulder
@nemkati: Lassan szerencsére Norvégiában vannak , Oszlóban !
nemkati
@kereső: Az azért ügyes, hogy még a veszteségből is óriási nyereséget csinálnak maguknak. Csak úgy kérdezem: ez a lopáson kívül nem hazaárulás?
nemkati
@Fox W Mulder: Arra várni kell egy kicsit. Egyelőre a sok birka nyaloncuk (!:) még mindig kormányon tartja őket. Az a sok okos jogász tehetne egy feljelentést vagy többet is. Persze nem itthon, mert az ügyészség széttárná a kezét, hogy nincs semmi látnivaló. :(
Fox W Mulder
@nemkati: Nehéz lesz majd kiszámolni mennyivel tartoznak de csak lesz valaki aki képes és összeadja . Megvárjuk !
csipetke
Hápersze.Így működik ez fidesz-országban.A puhos haverja,aki maga is puhos, azaz pénztáros lőrinc szaré-húgyé' megvesz egy nagyüzemet,kicsavarja mint egy citromot,kiveszi belőle az utolsó forintot is,és miután nincs belőle haszon,sőt már inkább csak probléma van vele,fel kéne újítani,stb.orbán közpénzből visszaveszi az állam nyakára a "romokat".Amit ezek pofátlanul megtesznek a fejünk felett,az már mindennek a legalja
nemkati
@Fox W Mulder: Az összes fideszesnél vagyonelkobzás se fedezné az ellopott pénzeket. Mert egy csomót eldorbézoltak. Elhelikopterezték, elvadászgatták, meg ugye a ló nézett nagyot, a csikó látott sokmindent.
fahrenheit451
Itt egy újabb tétel a végső nagy összeadáshoz: !!! 100 milliárdot !!! költhettek eddig Rogánék kormánypropagandára

168ora.hu/itthon/100-milliard-roganek-kormanypropaganda-180651
kereső
@nemkati: Azt nem tudom.Azt viszont igen, hogy ez orbán részéről a sokadik! hűtlen kezelés.
nemkati
@kereső: A hűtlen kezelés állami - vagy legyen ezzel a ronda szóval: nemzeti - vagyon esetén sokkal súlyosabb bűn.
kereső
@nemkati: Ahogy mondod, és ha ezt még megspékeljük hivatali hatalommal való visszaéléssel, akkor a szegedi csillagnak sokáig sztárlakója /sztárlakói lesznek.
Aki Én
Ez normálisnak mondható demokratikus jogállamban nem fordulhatna elő lincselések, kormányváltások, évtizedes börtönbüntetések nélkül.
Ez is egy olyan bűncselekménynek látszó ,,tárgy", amiben a szekta is bűntárs a támogatásával.
@nemkati: Valóban. Aki ebben a történetben sem képes elismerni ami folyik évek óta, az olyan aljas és buta, mint mondjuk a hazaáruló Shikari és elvtársai.
nemkati
@Aki Én: Tudják azt ők nagyon pontosan, csak úgy gondolják, ahogy az egész mocskos fidesz, hogy ehhez joguk van, ez nekik jár. De hogy a sok nyomorgó, meg kisnyugdíjas mitől ad ezeknek még mindig felhatalmazást a gaztettekre, azt nem értem.
nezelodo
Nahát, a Lölö. a zseni, kicselezte az államot. (Orbánt)! Ennyi esze max. szá ügyvédnek lehet! Remélem nem akkora volt a csel, mintamennyire a parókakészítő átb...ta az államot, (Orbánt)? És az filmügyiből már nem lehet Simlicsát csinálni! Jól széthordták még a hamut is nehogy a dühöngő összerakassa...
kereső
És itt a másik "különös" visszavásárlás.
A Nemzeti Bank először majdnem 2 milliárd forintot, később csaknem 9 milliárdot fizetett az ingatlanért – számolt be az esetről az RTL Klub Híradója.

A két vásárlás között az épületet a jegybank egyik alapítványa 4 milliárd forintból felújította. A kérdést feltevő ellenzéki politikus, Burány Sándor szerint a Nemzeti Bank így talicskázza ki az adófizetők pénzét a jegybankból.

Bár ez nem orbán, hanem a pöttyös scheggel büszkélkedő , aki nem mellesleg a MNB- a jegybank elnöke, amely intézmény lassan teljesen elvesziti "köz" jellegét. Az elnök kufárként igazgatja a magyar állam pénzügyeit, és "vigyáz" a magyar fizetőeszközre.
tudode
Az a bukÉJA ennek a két IQ huszárnak, hogy mindketten KARAKTERGYILKOLÁSSAL kerültek a MILLIÁRDOSOK táborába:
.
------ CÉLPONT - Orbán Viktor ereje
.
www.youtube.com/watch?v=YxCzXPGsKvs
.
Lölö szerepe magától beszél a kódis tejtestvérrel kapcsolatban, de a NÉPHÜLYÍTÉSRE költött lóvé után még Adolf is megnyalhatná mind a tíz ujját, amelyet egy hal fej bej tapogatójába tette le őfőméltósága
.
----- 2015 óta 100 milliárdot költöttünk propagandára
.
propeller.hu/itthon/3495528-2015-ota-100-milliardot-koltottunk-propagandara
.
index.hu/gazdasag/2020/01/20/2015_ota_100_milliardot_koltottunk_propagandara/
.
hvg.hu/gazdasag/20200120_miniszterelnoki_kabinetiroda_zarszamadas_kormanyzati_kommunikacio?s=hk
.
Ideje lenne felébredni ebben a pocsolyában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.