Újra nemzeti konzultációra készülünk, "ismét a kényszer visz rá bennünket", és egyetértési pontokat kell létrehozni, hogy a kormánynak legyen mire ráállnia, legyen hol megvetnie a lábát – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédében, vasárnap Budapesten.

A kormányfő hangsúlyozta: Európában az a helyzet állt elő, hogy a döntéshozóknak "az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál"; "gúnyt űznek az igazságból, a becsületes emberek egészséges életösztöneiből, és az áldozatok helyett az elkövetőket védenék".

Közölte: ez a veszedelmes jelenség Magyarországot is elérte, és komoly vitákra, nemzetközi erőpróbákra számíthatunk.

A miniszterelnök kifejtette: külföldről finanszírozott, "s persze a Soros-hálózathoz tartozó szervezetek és felbérelt ügyvédeik a jogvédelemmel visszaélve perek tömkelegét indítják". Nem nézhetjük ezt tovább tétlenül – hangoztatta.

A gyöngyöspatai helyzetről azt mondta: akkor pattant ki az ügy, amikor a cigány családok elindultak az életmódváltás útján, és ebbe az ígéretes folyamatba "vágott bele a villám" azzal a bírói ítélettel, amely szembefordította egymással a gyöngyöspataiakat.

A bírói eljárást kezdeményező szervezetet szintén Soros György pénzeli – tette hozzá.

Kiemelte: továbbra is hiszünk abban a Magyarországban, amely minden magyar biztonságos otthona, és mindenkinek megadja a jó élet lehetőségét, továbbra sem tűrjük el, hogy a származás, az etnikum stigmát vagy hátrányt jelentsen, de előnyt és előjogot sem adhat,

a pénzért pedig származásra való tekintet nélkül mindenkinek meg kell dolgoznia.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Pont Ő beszél igazságról és törvényekről!!! Polt Péter a jobb keze,aki elintézi neki,hogy a Fideszes soha nem bűnöző. Mindenki más az. Mi lesz vele,ha Soros György meghal? Kire fog hívatkozni? Szegény vénember már a 90 év felett jár jóval és neki köszönheti ez a csüngőhasú,hogy most nem vályogot vet Felcsúton. Az egész beszéde tele volt hazugsággal. Csupa olyan dolgokat ró fel Brüsszelnek,Sorosnak és a 2010 előtti kormányzásnak,amit pont Ők maguk követtek el az utolsó 10 évben. Az biztos,hogy én azt az ívet úgy küldöm vissza,hogy azért nem fog hálás lenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Akkor talán el kezdeni kormányozni, mert az elmult 10 évi fizetéséért nem dolgoztál meg.
csak úgy....
@division: jó,hogy mondod! egy nyugati rakodó munkás bére több,mint egy magyar (föiskolát végzett) értelmiséginek,közben azok a huncut árak nyugatiak lettek és az adók...,jobb ha nem is hasonlítgatunk,te nem tudod vagy nem akarod érteni a dolgot.
division
@csak úgy...: Értem én, szerintem te nem érted mire akartam kilyukadni. Mivel ebben az országban élek, az itteni béreket kell figyelembe vennem, nem pedig a külföldivel összehasonlítanom. Keressen itt egy rakodó munkás nettó 300 ezret mondjuk, de akkor egy pedagógus, nővér, stb. meg 600 ezret.
csak úgy....
@division: neked fingod sincs a dolgokról ! azok,akik nem tudnak bevásárolni a hónap végén a kölykeiknek,mert kifizették a rezsit az albérletet a mindent...és közben (míg bírják) tisztességesen dolgozni is mennek de az alamizsnából nem tudnak megélni!?
és nem a cigányokról beszélek! azok már föladták ...
ómió
Börtönbizniszelőék bíróság előtt akarnak érte "megdolgozni"!
cikicakk55
@Nessy: tegnap 17:08

Tudom,mi is használtuk a mocskos módszert,csak mi nem online. Mi a kukákból szedtük ki a konzultációs íveket( már amelyik még olyan állapotban volt) és azokat küldtük vissza vagy rajzos,vagy szöveges formában. Mi is összetudtunk szedni pár százat.Volt aki ide adta,volt,hogy mi kerestük őket. Az csak jó,ha az ország egy kis része támogatja az idióta ötleteiket. Tudom persze,hogy a nép felé a királyi tévében hamis adatokkal,hatalmas sikernek állítják be az egészet. Itt megint csak az jár jól,amelyik cég nyomtatja és forgalmazza ezt az egészet,természetesen jócskán túlárazva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.