Emelkedett a bankközi kamat, ezért a változó kamatpzúsú hitelek költsége nő, de a most fölvett fix kamatozsú hitelek is drágábbak lettek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A gazdaság dübörög folyamatosan. Néha erősebben hallani. Látni nem nagyon lehet a fejlődést, csak egyes helyeken, kiválasztott személyeknél. Most éppen azért a nagy zajos siker, mert a Tiborcz úr benne van a 100 leggazdagabb magyar ember listájában, legifjabbként, a 35. helyen 35 milliárd forinttal. Szerencseszám. Lesz ez még több is. Jól kell házasodni, ez a Pistinek bejött, amikor Orbán veje lett. Egyből a saját lábukra álltak a kedves feleségével, azóta is olyan biztos támaszt kapnak az após-apa-férj-miniszterelnöktől, hogy nincs az az elefánt, amelyik a földre lökné őket. Ennyi állami CSOK-ot egyetlen fiatal sem kapott, és csak abban reménykedhetünk, hogy majd vissza kell fizetniük, mint az egyszerű halandónak a kedvezményes hitelt. A magyar innováció mindig világhírű volt, most pl. feltalálták az 50 milliós panellakást!
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fm.cdn.blog.hu%2Fer%2Ferkolcstan%2Fpostimage%2Flopni_akarnak2_1365155802.jpg&key=Hga9h1O4_JhWUT-syjGWzw&w=600&h=400
Aki Én
Most majd jön, hogy a törlesztők növekedése nem is olyan rossz az embereknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.