Habár az egri vízilabdacsapat Bresciában játszott vasárnap meccset, hazaérkezésükkor nem kellett karanténba vonulniuk, jelenleg is szabadon járkálnak.

Koronavírus: Karanténba zárták a zokogó gimnazistákat, de az Olaszországból érkező vízilabdásokat nem

A 444-nek nyilatkozott Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok egykori vízilabdázó, aki az egri klub elnöki tisztét tölti be. "Szecska" azt mondta: kitöltettek velük egy kérdőívet, melynek értékelése szerint nem kell két hetes karanténba vonulniuk, és az edzéseiket is megkezdhetik szerdán.

"Kerültük a nyilvános helyeket, miután megtudtuk, hogy a koronavírus miatt különleges intézkedések léptek életbe"

- mesélte Szécsi.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a visszavágót (melyet az Eger három gólos hátrányból kezd majd) lejátsszák-e az eredetileg kijelölt időpontban, mert nem tudni, addig hova eszkalálódik a koronavírussal kapcsolatos intézkedéscsomag.

A lap megjegyzi, hogy az ugyanezen a környéken több hetet tartózkodó magyar diákcsoportot még a hazaúton értesítették arról, hogy két hetes karantén vár rájuk. A 11 gimnazista lány zokogott, mikor megtudták, hogy újabb hetekig nem láthatják barátaikat és iskolatársaikat.

Forrás: 444/Blikk

Kép: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Pedig most mondta a Menczer Tamás a Fidesztől az ATV-ben, hogy nekik csak a magyar emberek biztonsága a fontos.
Ezért nem zárnak karanténba mindenkit, csak akit akarnak...
simmering73
Valaki(k)nek csak be kell hozni azt a kurva vírust.
szép új világ
@simmering73: Soros meg Gyurcsány, amúgy meg készülnek már a vírus megállítására:
i.imgur.com/KQTlc0K.png
kereső
Bexarás."Kockázat elemző kérdőivvel" szűrik a corona virust?Ez az ország menthetetlen. Operativ törzs van- de kórházi, egészségügyi felkészülés az nincs. Ja, meg "akcióterv" is van. Le van tudva a dolog a kormány részéről, akkor amikor a virus halálozási aránya meghaladja a '18-as spanyol nátháét. ( spanyol nátha-2,5, corona: 3,3 jelenleg!!!).A fertőzés terjedési sebessége minden eddigi influenza/ és egyéb virusét meghaladó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.