A magyar egészségügy a Fidesz immár közel 10 éves uralkodásának az állatorvosi lova. A kórházak, intézmények többsége szinte lehetetlen körülmények között “működik”. Néhány kiemelt kórház kivételével elborzasztó állapotok uralkodnak, de megjegyezném, hogy a kiemelkedőek sem az EU-s átlagot hozzák. Naponta lehet olvasni arról, hogy órákat töltenek a betegek a sürgősségi osztályok folyosóin, anélkül, hogy bárki …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

guszty
Nálunk az egész kormány egy állatorvosi ló. Itt nem az itt élő emberek sorsáért aggódik a kormányunk. Nincs megfelelő egészségügyi ellátás, megfelelő oktatás.
Kormányunknak az fontosabb, hogy legyen nálunk és a környező országokban, megfelelő mennyiségű stadion, és az ukrán nyugdíjasoknak kiemelt nyugdíj. Na meg az, hogy az erdélyiek, ukránok és a szerbek rájuk szavazzanak.
A koronavírus ha viszi az időseket az nem érdekli. Kevesebb nyugdíjat kell fizetni.
Aki Én
@guszty: Csak azért érdekelheti, mert szektájuk túlnyomó többségük nyugdíjas. De ha azt vesszük, hogy úgyis elcsalják, akkor mindegy.
Nessy
Miután a kórházi fertőzéseket is koronavírus (más tipus) okozza, majd barátságos meccsen eldöntik, melyikük okozhatja az adott beteg halálát! De lehet, hogy együttműködési, partneri szövetséget kötnek!
Nessy
@Aki Én: Majd a levelezőtagozatos szavazók pár milliárdért pótolják őket a választásokon!
SystemError
Pöttyös seggű Kipcsákiai királyunk útmutatást nyújt majd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.