Több megyében több hónapon át tartó fokozott ellenőrzést rendelt el Balogh János országos rendőrfőkapitány – közölte a rendőrség pénteken a honlapján.

Rengeteg a szabálysértő az utakon, több hónapos nagy ellenőrzésbe kezd a rendőrség
Fotó: police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Zala megye közigazgatási területére vonatkozóan rendeltek el fokozott ellenőrzést a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében.

Az ellenőrzés szombaton 0 órától szeptember 6. éjfélig tart – olvasható a közleményben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez így jól hangzik. Kérdés, hogy a szabálytalankodók közül ki lesz az, akit meg is mernek vagy fognak büntetni vagy felelősségre vonni. Mi lesz az a szint, ahol még le mer vagy fog sújtani a törvény ökle.
""Repül a nehéz kő...""
jesz
"a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében".

A füstölő szakadék fostalicskák, a szarul beállított tompított lámpák, a hangos versenyzsigulik, merdzsók, a sima gumik persze nem fogják zavarni a rend őreit.

A vásárolt jogosítványt amúgy sem lehet már felismerni, ha láthatóan nincs betépve a versenyző, nem bűzlik a cefrétől, akkor jó utat, mehet tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.