Novák Katalin családjában nem ünneplik a nőnapot, a család- és ifjúságügyért felelős államtitkárt a jeles napon nem várja otthon virágcsokor a férjétől vagy a fiaitól, ám ő ezt egyáltalán nem bánja.

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a Blikknek mondta el, hogy „mit is jelent számára nőnek lenni”.

Az, hogy nőnek születtem, egy olyan kiváltság, amelyért nagyon hálás vagyok, és minden napomra hatással van. Ennek köszönhetem, hogy háromszor is átélhettem a csodát, hogy gyermeknek adok életet

– váltott gyorsan anyák napi irányt Novák Katalin, majd megcélozta fiatalabb nőtársait:

Szeretném, ha a nálam fiatalabb nőknek erőt tudnék adni, akár azzal az üzenettel, hogy a családalapítás, a gyermekvállalás nem szükségszerűen jár a karrier feláldozásával. Én is megéltem ezt, nekem is döntést kellett hoznom, ami nem volt könnyű, de sosem bántam meg, hogy három gyermeket vállaltunk, hiszen értelmet adnak az életünknek. Végtelenül büszke vagyok rájuk, és mindemellett a munkámat se kellett végérvényesen feladnom.

Kiderült az is, hogy Novák Katalin családjában nem ünneplik a nőnapot, nem várja otthon virágcsokor a férjétől vagy a fiaitól, ám ő ezt egyáltalán nem bánja.

„Nálunk ez a nap pontosan olyan, mint bármelyik másik. Persze nem panaszkodom, ugyanis az anyák napja nagyon fontos a családban, akkor nem maradhat el a köszöntés” – nyugtatott meg mindenkit.

Címlapkép: Facebook/Novák Katalin

(blikk.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Húúúú, de szégyellném magam is meg a családomat is, többek között a nevelési és egyéb elveink miatt, ha a lányom a te erődre szorulna. Arra az erőre, ami tőled jöhetne a magyar (és egyéb náció) nőinek, te jobban rá vagy szorulva. Ha csak az erkölcsi értékeket vesszük alapul. A többiről már nem is szólva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Biztosan egy tuskó az ura és ha bébaszik el is tángálja családostul . Inkább annak örül ma megint haza jött részegen, és nem rókázik össze mindent, csak a lábtörlőt. Az efféle szokáshoz inkább ez a viselkedés illik.
nevemnick
Ha Yedik már élnének, akkor következőképp alakulna a mondatuk: ,, -Kati, az erőd maradjon csak veled!"
Jozefina
Igen rossz pédát mutat Katalin családja, ha nem ünneplik meg a nőnapot!!! Igen nagy kamu duma, amit levág a nem is nő, ha nem ünnepelik meg!!::
kishonda
Az adna erőt, ha eltakarodna nemcsak az országból, hanem az egész világból ez a nőnek alig nevezhető hazugsággyár.
kissé felnőttem
@Eladott Ország: nem ezzel van a gond azzal hogy havi 1,5 millióért csak ennyit oszt, semmi tőbbet kár erre is egyetlen adóforint csak futtatják mert gátlástalan
mehetne pld. buszvezetőnek aztán ossza ha még lesz mit vagy a 4-6 tujára 12 órázni , ott mutassa meg mit tud?
Lepényleső
Az üzletekben semmit sem adnak erőért? Talán valamicskét pénzért? Köszönetet mondanának a nők egy cseréért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.