Kormányközeli információnk szerint pénteken jelenti be az operatív törzs, hogy hétfőtől szünetel a tanítás Magyarországon. A döntés teljes egészében még nem született meg, bármi lehet a végeredmény, de informátorunk szerint a kormány mintegy 90% biztonsággal leállítja hétfőtől az oktatást.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@görbetükör: Ráadásul a fidesz köreiben nincsenek igazi, hiteles szakemberek. Legyen szó bármiről. Az igazi, hiteles szakemberek messze elkerülik az ilyen szervilis, ostoba, demagóg, kontár tömörülést.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@volvós: Erről beszéltem. Te akármelyik cikkhez hozzászólsz, az kizárólag mocskolódás. Nem baj, téged minősít végül is.
verőce21
@silber13: A szó veszélyes fegyver számodra...!
silber13
@verőce21: Ha csak egy mód adódik,, nem szoktam élni ezzel a "veszélyes fegyverrel." De ha rákényszerítenek, kor igen.
nezelodo
@Shikari: Hát nem tudja senki azt, hogy mit kellene tenni, az majd a végelszámoláskor derül ki. Mindenesetre, ahol már úrrá lettek a járványon, az ő tapasztalataikra érdemes lenne figyelni, hátha beválik nálunk is. Van a tágabb családban olyan csoport, akik az izolációt választották, van köztük egykori ANTSZ szakember is, nem határőr, hanem orvos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.