Hétfőn ellenzéki szavazatok hiányában nem sikerült elérni a négyötödös többséget a Parlamentben, ami a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté szerint szomorú. Lehet, hogy a járvány miatt jövő héten a kétharmados törvény elfogadásához is szükség lesz ellenzéki szavazatra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ha van Isten, akkor nem lesznek ott!!!
"Ugyanis a frakcióvezető szerint senki nem tudja megmondani, hogy a mostani Fidesz-kétharmad minden tagja jelen tud-e lenni a szavazáson."
relatív
Talán nem IS kellene megszavazni, mert a jelenlegi egészségügy helyzet folyamatos megoldásához nincs szükség egy újabb törvényre.

Erre a regnálók sem tudnak/tudtak kellő indokkal szolgálni, mivel a jelen körülmények közt minden lehetőség adott a helyes ellátások széles körére, csak a megfelelő vezetési tettekre van ehhez szükség !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.