A katolikus egyetem Piliscsabai kampuszáért cserébe egy belvárosi épületet kap államtól az egyház.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mégis mi a legfontosabb ártunk és qurmányunk pribékjeinek?

Naná, hogy lopni, csalni és hazudni, igazi jellegzetes orbániai történet

Ha viccelnivaló kedvem lenne akkor azt mondanám, hogy igazi organikus, bár pontosabb a magyar, sőt matyar organikus jelző a legjobb a történetre. A gengszterváltás utáni idők egyik ikonikus története az szedett-vedett innen onnan összetákolt/lopkodott (nem volt igazán egyedi így kezdődött az egyetemet minden budinak játék, amit azóta is csak a fűtött gyepet és világítást minden legelőszéli foci-pályának mozgalom tudott felülmúlni). Amit tetéztek egy ronda, tájidegen és unfunkcionális (szóval jellegzetes makoveczi opus) .központi kampusszal a Pilisben. Naná, hogy az adófizetők pénzéből, nagyon sok pénzéből! =))
Most hogy az ország egészségügyileg és várhatóan hamarosan gazdaságilag is a tönk szélére került ártunk és qurmányunk pribékjeinek a legfontosabb, hogy „ a magyar állam egy egyetemen szeretne segíteni, a földrajzi széttagoltságból fakadó hátrányokat elhárítani. ”!!
Ahogy azt Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára elmondta: „Fővárosi kampuszba költözik a Pázmány Péter Katolikus Egyetem piliscsabai része ”!
Nos ártunk és qurmányunk sok, nagyon sok pénzt költött az adóinkból józsefvárosi (Palotanegyed) épületeire, amit most a Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) kapott meg az államtól!
Na nem ám csak úgy ajándékba! Ahogy a derék potentát mondá: „cserébe az állam pedig ingyen megkapja az egyetem piliscsabai kampuszát.”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.