A magyar kormány azonnal reagált a koronavírus-járvány okozta gazdasági sokkra, és konkrét, gyors intézkedésekkel kezeli a válságot, szemben a 2008-as gazdasági világválsággal, amikor a Gyurcsány- és Bajnai-kormányok folyamatos megszorításokat hajtottak végre és a magyar emberek terheit növelő intézkedéseket vetettek be. Mégis, a 2008-as válságot félrekezelő szocialisták egykori vezetői – közöttük Gyurcsány Ferenc – azok, akik ma a leghangosabban kritizálják a kormány gazdaságvédelmi akcióit, amelyek a munkahelyek védelmére és a megszűnő munkahelyek helyett újabbak teremtésére fókuszálnak. Orbán Viktor március 18-án elindította a gazdaságvédelmi akcióterv első fázisát, amelyet a második követett április 6-án. Egy nappal korábban Gyurcsány azt írta: Orbán a bosszú embere. A kicsinyes bosszúé. Itt állunk a járvány közepén. Ezer milliárdok kellenének hatásai kezeléséhez. Neki meg mi jut eszébe? (…) Elvenni a pártoktól pár százmillió forintot. Azoktól az ellenzéki pártoktól, amelyek...

(Forrás: pestisracok.hu, Északi által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Mert mi is történt most? A bankok, multik megadóztatása, amit a magyar emberek fognak kifizetni. Ez is megszorítás csezd meg, csak kerülőúton, sunyin, ahogy szoktátok. A Lölő-Tiborcznak adott 600 milliárd kizárólag e két díszpéldányt gazdagítja. Smittmarisnak ajándékozott ingatlanok ki a bánatos [email protected] segítenek? Tőlünk még a maszkot is sajnáljátok, ja meg a nyugdíjasok kaptak egy ígéretet, abból holnap jól be is vásárolnak. Az állás nélkül maradottak meg még ennyit se.
Gazdasági mentőcsomag Orbanisztánban: https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
tudode
Tárgyilagosan: Ég és Föld a cikkben korholó, és felmagasztaló kormányok között!!!
.
-- a szocialisták a pattogó ellenzéke hátszelében megépítetett 800 km autópályát, és egyebeket
.
-- a karaktergyilkolással megragadott országalmát, közjogilag érvénytelenűl birtokló NER Bt, ami marad az utókorra, nem kis feladatot róva a fenntartással, a betonszarkofágok erdejével "dicsekedhet"
.
---- Kórházak helyett a stadionokkal büszkélkedett a kormánypárti mémgyár
.
https://blog.atlatszo.hu/2020/03/korhazak-hel...
.
Ezen kívül
.
-- Gyurcsány, és Bajnai választási vitán nyert,
.
-- Őfélesége egy laza FOLYTATJUK-kal nyüglődik az ország nyakán, ha minden jól megy 16 évig, mély nyomokat hagyva maga után, MAJD!
.

.
Maria26
https://getmeets.com... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.