Idén érthető módon kihagyja a locsolást a miniszterelnök.

Ezt üzeni Orbán Viktor húsvéthétfőn – ő így áll a locsolkodáshoz

"Ez a húsvét más, mint a többi. A kölni a fiókban marad."

- írta a húsvéthétfői képéhez a miniszterelnök, kihangsúlyozva, hogy a járvány miatt kialakult példátlan helyzetben otthon töltsük az ünnepet.

Forrás: Blikk

Kép: MTVA

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polar450
Ennyi eszem van - mutatja a fotón Orbán!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Már miért maradna a fiókban? Közvetlen hozzátartozóinkat azért csak meglocsoljuk, ha egy háztartásban élünk, nem igaz?
O.V. is meglocsolja az Anikót - gondolom?!
polar450
Ennyi eszem van - mutatja a fotón Orbán!
tudode
Magánügye, hogy elveszi, vagy nem!
.
Az már nem magánügye, hogy nem 92. napja tért észhez, csak 32. napja azzal együtt, hogy Falus volt tiszti főorvos már januárban megkongatta a harangot, de süket fülekre talált:
.
---- Rohamosan terjed a kínai koronavírus! (2020. jan. 29.)
.
www.youtube.com/watch?v=wvVOtnf95QQ
.
www.youtube.com/results?search_query=Falus+ATV+koronav%C3%ADrus
.
!!!
vacsi
@tudode: Jó, de Kínában a vészharang-kongatót ki is nyírták! Persze, nem Kína a követendő példa, de örüljünk annak, hogy - ha kicsit megkésve is - végül észbekaptak. Egyébként, ezt szinte senki nem látta előre, hisz akkor mindenki kényelmesen betárolt volna az eljövendő időszakra. Sokan még most sem hiszik, mennek nyaralni, kirándulni, bulizni...
Eladott Ország
Locsolóvers - ismeretlen szerző
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/56990276_893719420980920_5261408007878606848_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=7DqvCdNrAVYAX_ob5Xy&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=321c9f1883cc0c4806a9c6431d96fb6c&oe=5EAAC6F5
Sajnos nagyon sokan vannak, akik számára a Húsvét is ugyanazt jelenti, mint a hétköznapok: hogy nincs mit enni a családnak. Kisnyugdíjasok, sokgyermekes családok, az élet peremén tengődők. Pontos számukról csak becslések vannak, több százezren lehetnek az országban, akiknek az élete a mindennapos küzdelemről szól a talpon maradásért.
Kegyetlen, embert próbáló világ ez, sokak számára már a remény is meghalt. Kiút nincs, segítség nincs, esély talán nem is volt sohasem. A járvány miatt minden eddiginél nehezebb hetek, hónapok várnak a kilátástalan helyzetben élő embertársainkra. Sok 100 ezer forint alatti kisnyugdíjas él, számukra a járvány mellett a létfenntartás is nagy nehézséget jelent. A nyugdíjas kosárba tartozó termékek jelentős áremelkedése miatt legtöbbjüknek napi megélhetési gondjai vannak. Sokuknak kell a hónap második felében arról dönteni, hogy kenyeret vesznek, vagy a gyógyszereiket váltják ki. Akkor még a rezsiről nem is beszéltünk. Valamikor azt mondták, hogy a csirkefarhát a nyugdíjasok kaviárja. Ma már bizony farhátra sem futja, annak is meglódult az ára. Persze én csak álmodozom tovább, megsúgom, már a 2024-es 53. heti alamizsnát költögetem gondolatban. Mert, ahogy mondani szoktuk, kisnyugdíj olyan, mint a kocsma: nehéz kijönni belőle. Egyszer csak véget ér ez a rémálom is. A „Maradj otthon, nyugger” program után jön majd a „Maradj talpon, nyugger. Ha tudsz.”
Sajnálatos módon, ezek a mocskok nem csak Kádárékhoz képest elmebeteg gazemberek, hanem Ceausescu hülyéi sem voltak ennyire trógerek.
Eladott Ország
Teljhatalmú és mindenható kipcsak vezérünknek valamiért nem igazán fekszik az a társaság, ahová kis hazánk épp tartozik. Valszeg hiányzott a suliból, amikor tanították, hogy ha belépünk valahová, nem köpünk a földre. És megtanulunk késsel, villával enni. Kipcsakokra is érvényes. Persze tudjuk, hogy egy kipcsak soha nem hunyászkodik. Legfeljebb sunyi módon elkotródik. Kereszténydemokrata illiberális unortodox neveltetéséből eredően, Húsvét Szent Ünnepe alkalmával fellép az ünnepien megterített asztalra és felbiggyeszti a csillárra a Karácsonyi Adventi koszorút! Ezt nem én találtam ki, szent családjának valamelyik illusztris tagja dobta fel a netre, hadd ámuljon rajta bátor és büszke nemzetünk népes tábora.
Mára a húsvéti felállás csak annyiban módosult, hogy nem lesz locsolóversike. Illetve lesz, csak reggel felkelés után, fürdőben ücsörögve, mély gondolatainkba merülve, elmerengve a világ dolgain, gondolatban betakarva pacsuliszagú kölnivel szeretett hölgyeinket, mert tudjuk, hogy annyira imádták. Hogy ismét hajat kell mosni.
tudode
@vacsi: .
Mentségükre szolgáljon, miután belátták, hogy nagy a baj
.
----- A kínai rendőrség bocsánatot kért, amiért elhallgattatták a koronavírusra figyelmeztető orvost
.
444.hu/2020/03/20/a-kinai-rendorseg-bocsanatot-kert-amiert-elhallgattattak-a-koronavirusra-figyelmezteto-orvost
.
Aki nem szorult a közelmúltban kórházi ápolásra, elképzelni nem képes, hogy milyen elhanyagoltak a kórházi osztályok, ez sincs, az sincs, semmi nincs. Ami talán a legnagyobb gond a szakszemélyzet hiánya, amit a hozzátartozók csak azzal tudnak pótolni, hogy segítenek a hozzátartozójuknak, akinek nincs hozzátartozója, az úgy járt! Nagyon sokan kórházi fertőzéssel bibelődnek még otthon is.
.
Most már olyan mindegy, hogy mikor ébredtek fel az illetékesek, mert ha jól értem az új vírusoknak az a természetük, hogy amíg nem találnak a tudósok ellenszérumot a fertőzöttek szervezete vagy képes legyőzni, vagy nem!
.
Nem csak ebben a helyzetben, korábban is az elhivatottak tartották egyben az országot, mivel a regnáló, közjogilag érvénytelen kormány a tagország felaatkörébe tartozó feladatokat (egészségügy, szociális ágazat, oktatás, stb.) csak immel, ámmal finanszírozta, mert fontosabb volt számukra a betonszarkofágok építése, mint pl. a centrumkórházak felépítése, amely csak látvány szinten valósult meg, mint. pl. a Dé-pesti centrum kórház:
.
----- Így néz majd ki a Dél-Pesti Centrumkórház
.
magyarepitok.hu/mi-epul/2019/01/igy-fog-kinezni-a-del-pesti-centrumkorhaz
.
!!!
vacsi
@tudode: Mindezzel egyetértek. Amit az egészségügyhöz még hozzátennék: a lerablást bizony,nagyon sok esetben maguk az orvosok vitték véghez: pl. a betegeket sorra magánorvoshoz kényszerítették, pl. a több hónapos várakoztatással... Meg a szülészeteken tartották a markukat. Meg addig nem adtak megfelelő gyógyszert, amíg pénzt nem láttak... Vagy pl. az orvos szerződést kötött az idősek otthonában levő betegek ellátására, megkapta (jelen esetben pl. 526 főre) a fejpénzt, és többet feléjük sem nézett! És sorolhatnám. És senki nem vonta őket felelősségre - így juthatott ide pl. az egészségügy.
tudode
Azért orvosa válogatta még az átkosban is, mert pl. kivizsgáláson voltam amiatt, mert orvosi műhibát követően állandóan belázasodtam. Behívott a főorvos a szobájába, egy kis sattért. megmondtam kerek perec, hogy nem vagyok megelégedve a kivizsálással, mert azt írták a zárójelentésembe, hogy migrénem van, amire ezt szedjek, azt szedjek, miközben nem is vagyok 85. évesen fejfájós a mai napig. Aztán hazafelé felkerestem a szemészetet, ahol azt mondta a szemész be kell feküdnöm kórházba, mert szemfenék trombózisom van.
.
Nem egy orvossal találkoztam a közelmúltban, aki nem fogadott el hálapénzt.
.
Azt hiszem embere válogatja a villanyszerelőtől az orvosig, az állami közszolgákig, akik nem adják el a tisztességüket, hanem teszik a dolgukat, beérik azzal amiért megdolgoztak hivatalosan!
vacsi
@Eladott Ország: Én is küldök Neked egy locsolóverset, ez kulturáltabb:

Idei locsolóvers

Itt a Húsvét, hull a hó,
Jégcsap lóg a fákon,
locsolnék, de karantén van
szerte a világon.

Úgy tűnik, hogy idén
elmarad a locsolás;
kijárási tilalom van,
mert mindenki Coronás.

De én mégis kiszöktem,
szánon jöttem hozzád,
nem venném a szívemre,
hogyha hervadoznál!

Nem húzom az időt,
csak locsolok és megyek,
nem szeretnék sokat lenni
egy légtérben Veled!

Jöttem is, locsoltam is,
s hogy ez ne legyen hiába,
tojás helyett WC-papírt
tégy a kosárkámba!

Búcsúzom,megyek hát,
de most nincsen puszi;
vészhelyzetben 2 méter
távolság a tuti.

Felpattanok szánomra,
mert van még egy-két címem,
olyan is van köztük,
ahol liszt lesz majd a bérem.
Zsopiale
Aztán ki a jó faszt érdekel, mit csinál ez a náci hazug hazaáruló rablógyilkos országromboló nemzetpusztító törpepatkány diktátor szarházi..?
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 18:14; A fidesz rövidítése: Annyi kiegészítéssel, hogy nem félbolond, hanem totál idióták...
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/91195901_2891730680908838_1554047746128740352_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=1480c5&_nc_ohc=oBUX2sCnrLAAX_TUxWs&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=a9cee82e108b0589f4c0de3304e2d716&oe=5EB1412B
Puszi Együttes - Mit Loptál Ma Kolbász Viktor? ( ezt üzenem húsvét hétfőn)
youtu.be/cDqTcen_4HM
Szerencsétlen agymosott narancsos majmok ! Csak azt sajnálom hogy az elmebeteg döntéseitek az ország kilencven százalékát nyomorba taszítja ! Jó lenne már felébredni ebből a személyi kultuszból ! Ébresztő nem Kínában laktok hanem Európában !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.