Robbantással fenyegetődzött egy férfi, letartóztatták.

Letartóztatott a Budai Központi Kerületi Bíróság vasárnap egy férfit, aki azzal fenyegette a rendőröket, hogy ha nem csökkentik egy XIII. kerületi áruház vásárlóinak számát, robbantással éri el célját – közölte a fővárosi főügyész vasárnap az MTI-vel. A végzés nem jogerős.

Ibolya Tibor a közleményben azt írta:

az 54 éves férfi csütörtökön felhívta a rendőrséget, hogy túl sokan vannak az áruházban, és azt követelte tőlük, hogy két napon belül csökkentsék a vásárlók számát, különben egy Molotov-koktéllal "elintézi", hogy a koronavírus-járvány miatt kevesebben tartózkodjanak az áruházban.

A telefonáló később megjelent az üzletnél, és gyalázkodó kifejezéseket írt a falra – tette hozzá.

A közlemény szerint a rendőrség azonosította a férfit, és gyanúsítottként hallgatta ki terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés és rongálás miatt, majd előterjesztést tett a letartóztatására. A Fővárosi Főügyészség a bűnismétlés kizárásáért a férfi letartóztatását indítványozta, amelyet a Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra elrendelt.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Ez elbaszta... ezt nem így kell csinálni... ha már rávette magát, nem kell szólni, hanem azonnal durr bumm... aki fenyegetget, az nem akar robbantani, csak figyelmet akar, balhét...
jesz
előbújik a férgese...ha most ezt keményen intézik,- már csak elrettentés miatt is,- akkor bizony letöltendő lesz belőle...még ha a minimum is...de guggolni fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.