Újabb 15 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3771 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Egy híján ötszázra emelkedett a koronavírus miatt meghaltak száma, Szlovákiában 28-an hunytak el

Elhunyt újabb 8 idős krónikus beteg. Ezzel 499 főre emelkedett az elhunytak száma, 1836-an pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. Az aktív fertőzöttek száma 1436 főre csökkent.

Az aktív fertőzöttek 41%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 49%-a budapesti. 436 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 27-en vannak lélegeztetőgépen – olvasható az operatív törzs honlapján.

A Johns Hopkins egyetem honlapjának tegnap frissített adati szerint Szlovákiában 1 511 igazolt estet és 28 halottat, Szlovéniában 1 469 igazolt esetet és 107 halottat tartanak nyilván. Ausztriában 16 539 igazolt esetet és 641 halottat regisztráltak.

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ja, akkor nem is olyan rózsás ez a statisztika. Az országdúlás fontosabb volt éjszakai műszakban.
Eladott Ország
Az operett-törzs soros sajtótájékoztatóján Tállai András volt a sztárfellépő, aki elmondta – ha esetleg valaki még nem hallotta volna -, hogy Magyarország az egyik legeredményesebben védekező ország a járvánnyal szemben. De nem csak a járvány állt meg az államhatároknál – ez történt egyébként szinte teljes Kelet-Európában -, de emellett a gazdaságot is sikerült megmenteni, amivel ismét Magyarország lesz majd az EU egyik legnagyobb gazdasági növekedéssel bíró tagállama. Hogy ez mennyire fog majd bebizonyosodni a következő hónapokban, az még kiderül, mindenesetre a magabiztosság és a melldöngetés láthatóan továbbra sem hiánycikk a fideszben. Magyarország az egyik legeredményesebben védekező ország a járvánnyal szemben No, csak nem bevetették a barackmagokat is? Mert lehet, hogy nem csak rák, de koronavírus ellen is jó. Matyóföldön járja egy vicc! Két szó, de az egyik legjobb amit hallottam. Így hangzik. "Dr Tállai", de van egy másik nagy szakértőnk, a fideszes L Simon László, rákellenes barackmag és energetikai szakértő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.