Brutális mennyiségű kábítószert talált a rendőrség.

Felszámolták a budapesti droghálózatot – döbbenet, amit a dílerek lakásában találtak – videó

Az NNI Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályán bűnügyi információ merült fel arra vonatkozóan, hogy két fiatal férfi kábítószerrel kereskedik a VI. kerületben. A felderítő munka során kiderítették annak a lakásnak a címét, ahol az információk szerint a kábítószert árulták.

Az NNI Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya tájékoztatta a VI. kerületi Rendőrkapitányság munkatársait a birtokukba került információkról és 2020. május 28-án egy terézvárosi lakásban éppen egy vevő jelenlétében érték tetten a két dílert, a 28 éves H. K. Goshev bolgár állampolgárt és társát, a 25 éves K. Bencét, akiket elfogtak és előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra. A nyomozók a lakásban kutatást tartottak, és lefoglaltak 692 gramm marihuánát, 28 gramm kábítószergyanús sárga tablettát, 2 tasak kábítószergyanús fehér port, továbbá a kábítószer porciózásához használt digitális mérlegeket, egy gáz- és riasztópisztolyt, illetve 400 ezer forintot, 50 amerikai dollárt és 55 eurót.

A rendőrök kiderítették azt is, hogy K. Bence a 23 éves budapesti E. Andrástól vásárolta a további értékesítésre szánt kábítószert, akit május 28-án éjjel elfogtak. A nyomozók a férfi lakásán kutatást tartottak; 1,28 kilogramm marihuánát, 144 gramm kábítószergyanús sárga tablettát és a kábítószer adagolásához használt mérleget, őrlőket, tasakokat, közel 6 millió forintot és egy nagy értékű személygépkocsit foglaltak le.

A széleskörű adatgyűjtések eredményeként azonosították azt a férfit is, aki E. Andrásnak adta el a tovább értékesítésre szánt kábítószert. A 24 éves Sz. Andrást május 29-én hajnalban Budaőrsön fogtak el. Sz. András tartózkodási helyén 698 gramm marihuánát, kábítószer gyanús kristályos anyagot, 2 darab barnássárga színű kábítószergyanús tablettát, digitális mérleget, őrlőt, alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot, 2 db Mercedes indítókulcsot, egy autót és 46,5 millió forintot foglaltak le.

A nyomozók a 28 éves H. K. Goshev bolgár állampolgárt, a 25 éves K. Bencét, a 23 éves E. Andrást és a 24 éves Sz. Andrást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.​​

Forrás/Kép: Police.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Oposit
@Horizont: nyilván a konkurenciát kellett felszámolni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
Egymást bemószerolják , közben egy kis jatt is leesik itt ott . Tehát nem az a cél hogy megszüntetni a gyökereinél .
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
Zsopiale
Nah akkor arrogánrotya dájcstompika takonyárpina és buziborkai és barátaik is boldogok lehetnek, hiszen ez a potyamotyó most egy ideig elég lesz a NER-SSevik maffiában...
Sámannus
@Zsopiale: Sokkal többen használják a szert, ezért erősödik a kipcsak autonómia is.
Gyütt Mönt
Szerintem komolytalan ez a "brutális"nak nevezett fogás. Max a jéghegy csúcsa.
SystemError
@Durbincs: Akkor mostantól érthetően fogsz írni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.