A házelnök nem tartja őszintének Karácsony Gergely kezdeményezését, miszerint a trianoni évfordulóra emlékezve a fővárosban egy percre megáll az élet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Laca-laca te már új marhaságokat sem tudsz kitalálni??? =))
legott
"Trianon a magyar jobboldal csődje és a magyar jobboldali nacionalizmus katasztrófája. Trianon a világ válasza a történelmi Magyarország hamis mítoszára, a “keresztény-nemzeti” nacionalizmus hazugságára, mindarra a sok bornírtságra, amely a megpuccsolt Alkotmány helyére került alaptörvényben van. Trianon fájdalmas azoknak, akik a határon túlra kerültek, és az elnyomó, kevély, gőgös magyar nemzetiségi politika miatti bosszú áldozatai lettek.

De az anyaország fájdalma soha nem volt őszinte. A magyarok még egymást sem sajnálták soha őszintén. Ez a nép igaz könnyet még nem hullajtott fennállása óta, legfeljebb a kocsmában, amikor önmagát sajnálta. A nacionalista hamis pátosz, az önsajnálat és az idegengyűlölet, a felsőbbrendűségi tudat siratta önmagát, de igaz könnyet egyetlen magyar emberért sem ejtett, ahogyan soha egyetlen magyar embert meg nem siratott azok közül sem, akik voltaképpen a trianoni hazugságok miatt vesztek a Don-kanyarnál és a II. világháborúban. A csaknem 500 ezer vidéki magyar zsidó is a trianoni hazugság áldozata, őket aztán főleg nem siratta meg senki, mert a hazug, beteg, nacionalista propaganda őket tartotta a felelősnek Trianonért.

A legnagyobb hazugság, amelyet a magyar jobboldali és baloldali csürhe egyaránt kikezdhetetlen tabuként tart számon, hogy a trianoni döntés “igazságtalan” volt. A trianoni döntés nem volt igazságtalan, nagyon is igazságos és jogos büntetése volt nemcsak a háborúban vesztes Magyarországnak
...
Magyarországot az szereti, aki a népet felvilágosítja, a sebeit meggyógyítja, és nem felszaggatja, aki a trianoni kudarcélmény miatti önmarcangolásból, önsajnálatból kigyógyítja, és nem a hazugság savát önti az önmaga által vágott sebekbe. A frusztrált ember gyenge, ezért erőszakos. A frusztráció, de az attól való félelem is erőszakot szül és agressziót vált ki, befelé is, kifelé is. A frusztráció paranoiát okoz. Orvosi eset. Magyarországnak orvosra van szüksége, jelenleg kuruzslók kezelik. Orbán Viktor beteg ember, és beteggé...
legott
...teszi Magyarországot. Erőről beszél, de soha még ilyen gyenge ez az ország nem volt."

www.nepszava.com/2013/06/velemeny/bartus-laszlo-trianon-a-jobboldal-csodje.html
verőce21
A saját nemzetére támadó kommunistákat nálunk csak Horthy leckéztette meg utoljára nyilvánosan.
Hála legyen a nevének...!
Aki Én
@verőce21: @Shikari: Vicceseket tud mondani az néhai komcsi, majd liberális élharcos házmester, mi? Az ifjú kommunista, majd 10 évig a liberális internacionálé alelnök főnökének is biztos tetszik.
Hamar elfelejtik, hogy ők és felmenőik szolgáltál, tartották életben a sokat emlegetett átkost.
Hát, ilyen ez a skizofrénia.
Veletek, hazaáruló hazudozókkal szemben, 8 millió ember ma is rühelli ezeket a bolsikomcsikat.
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
verőce21
@Aki Én: Ha az ember, ha nem járna liberálisok közé és jobbikos társaságba, akkor viszonylag ritkán futna össze hozzád fogható elmebetegekkel...!
Aki Én
@verőce IQ 21: ...nem rossz cáfolat. Hiteles vagy, mint mindig.
CsipkeRózsa
Az Antall kormány Trianon megemlékezésén nem a fidesz vonult ki az ülésteremből?

Kövér László már szemétségben és hülyeségben alul múlta Orbánt is.
Nessy
Talán nem ártana végig gondolni, hogy amikor az ellenzékről beszélnek hazánk nagyjai, az a választó polgárok több mint fele. ( 51% )
Nessy
@CsipkeRózsa: Az rég volt, meg nem is úgy volt! Csak ellenzéki csúsztatás!
kokopelli
@Aki Én: ...miért is foglalkoztok ilyen kis "próbanázikkal"? A szemináriumi igéket már bevésték az agymentes
"búrájukba"! Mindíg ugyanaz a ß@r ömlik a pufájukból,ergo az előember legalacsonyabb szintjén kommunikálnak!
Némelyik már a trafikjait is elköpte itt,egy mély deliriumban! Átlépni rajtuk,mert a ß@r nem mutat a lábbelin!
Aki Én
@kokopelli: Ez is igaz. Ugyanakkor jól esik néha megmondani nekik, hogy buta elmebetegek. Na, nem mintha érne bármit is.
Mondjuk nincs nehéz dolgunk, ha sarokba akarjuk szorítani őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.