Az Ukrajna ellen indított orosz invázió első évfordulójára szeveztek tüntetést Budapesten, az orosz nagykövetség elé.

Az orosz nagykövetség előtt tüntetnek Budapesten – ÉLŐ

Felszólal majd: Hartányi Jaroszlava, a Magyarországi Ukrán Kulturális Egyesület és a Fővárosi Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat elnöke Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere Csernyihivből menekült Ukrán édesanya Cseh Katalin európai parlamenti képviselő Iványi Gábor lelkész és Gelencsér Ferenc, a Momentum elnök-frakcióvezetője is.

A hvg.hu élőben közvetíti az eseményeket:

Forrás: hvg.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Ez olyan nemzetiszínű. Sokkal szorosabbra, ha kérhetem! Kék fejjel jobb lenne. Elég szégyen ez minden tisztességes magyar állampolgárnak.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/316965008_10231052779569885_4263399323806112267_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=PUagUcwZpicAX8E5Zxm&_nc_oc=AQk_H46R7-SdMPkb7XHSgpHSi5o1LXyGV8q_ab_kCYEcxQMRMboYeh9o4AtXNzfhIAU&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAAjgjKiW92NcuFk_ePQBN7SjuqMnAxoHcQHVlOaTVaQQ&oe=63FEAF0A
Orbán Putyin seggében van tövig, úgy, hogy közben kifordult. Bár Putyin sem egy Góliát, de egy ilyen análdildót lehet meg sem érez, úgyhogy ez az análba rakott pöcs ezért izeg-mozog és csinálja a műsort. A gazdateste meg élvezi. Most mindentől elvonatkoztatva megint eljátszuk az utolsó balfasz csatlós szerepét de ennyire azért nem lehetünk hülyék ,hogy ezt eltűrjük. Pedig egyszerű a képlet. Az átlag magyarnak a Kis-Magyarországot körölvevő országok mindegyike ellenség - ez a Trianoni békeszerződés öröksége Orbán pedig csak hatalmát akarja megtartani és populista. Szóval mikor Ukrajnát b*sztatja a fidesz, akkor abban csak a többségi magyar véleményt támogatja, hogy hatalmát megtartsa. Orbánunk szerint hazánk biztonságát nem a NATO, hanem Putyin garantálja!
uploads.disquscdn.com/images/70626231219e3f796eafddc25c8e6c99f8ff5491c9946fd7c2dd0d5c5294f064.jpg?w=800&h=1280
csak úgy....
@Maccska: az a zagyvaság a te fejedben van!
Terminátor
@Shikari: Nem hallottad, mit mondott a főnököd O1G!
Az Ukránok fognak győzni, mondta O1G!
Ideje a jó mellé állni, gondolta!
Te meg fogadj szót a főnöködnek!
Már az ukránok a barátaink, s nem putykó!
Egyszarú nem?
Clavigo
@Shikari: idióta román szopófantom...
Clavigo
@Shikari: ...a véleményed senkit nem érdekel,,muzsik
Clavigo
@Pegero: allah rogyassza rád az eget,,Mahmoud..( holnap is :))
gina
OV Karmelita elött kellene , ez ugyanolyan szemét kommunista moslék csak olyan mint egy hal ,csuszamlós undor,,,,hazug napraforgó alja
Rockxy
tüntetnek a juhok.
majd figyeld meg a nagy eredményeket holnap.
ómió
Felvonultak a "jó efftársak"! De, vajh' miért nem harcolnak a "mi háborúnkban" (mármint az övékben)!? Csak nem, mert "vacak ember" az összes!?
Németh István
A TÜNTETŐK MEGVEZETET ÁLLATOK! VALÓJÁBAN A GYARMATOSÍTÓ ALJAS MOSLÉK USA NAGYKÖVETSÉG ELŐT KELLENE TÜNTENIÜK! AZ ORBÁN KORMÁNY NAGY HIBÁJA, HOGY EZT MEGENGEDI! >> AZONNALA Z USA-NATÓ EURÓPAI JELENLÉTE ELLEN KELL KEMÉYN TÜNTETÉST ÉS MINDENFÉLE DEMONSTRÁCIÓT SZERVEZNI!
ALJAS GAZEMBEREK >> AKIK AZ UKRÁN CSŐCSELÉK MELLETT VANNAK!
EGYRE IGAZABB >>> az usa-nató aljas gazemberek gyüllevész armadája azonnal takarodjon Európából!!! A moslék korrupt Európa kiárusító Eu. vezetés a börtönbe! - akasztásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.