Az Ukrajna ellen indított orosz invázió első évfordulójára szeveztek tüntetést Budapesten, az orosz nagykövetség elé.

Az orosz nagykövetség előtt tüntetnek Budapesten – ÉLŐ

Felszólal majd: Hartányi Jaroszlava, a Magyarországi Ukrán Kulturális Egyesület és a Fővárosi Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat elnöke Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere Csernyihivből menekült Ukrán édesanya Cseh Katalin európai parlamenti képviselő Iványi Gábor lelkész és Gelencsér Ferenc, a Momentum elnök-frakcióvezetője is.

A hvg.hu élőben közvetíti az eseményeket:

Forrás: hvg.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
OV Karmelita elött kellene , ez ugyanolyan szemét kommunista moslék csak olyan mint egy hal ,csuszamlós undor,,,,hazug napraforgó alja
Rockxy
tüntetnek a juhok.
majd figyeld meg a nagy eredményeket holnap.
ómió
Felvonultak a "jó efftársak"! De, vajh' miért nem harcolnak a "mi háborúnkban" (mármint az övékben)!? Csak nem, mert "vacak ember" az összes!?
Németh István
A TÜNTETŐK MEGVEZETET ÁLLATOK! VALÓJÁBAN A GYARMATOSÍTÓ ALJAS MOSLÉK USA NAGYKÖVETSÉG ELŐT KELLENE TÜNTENIÜK! AZ ORBÁN KORMÁNY NAGY HIBÁJA, HOGY EZT MEGENGEDI! >> AZONNALA Z USA-NATÓ EURÓPAI JELENLÉTE ELLEN KELL KEMÉYN TÜNTETÉST ÉS MINDENFÉLE DEMONSTRÁCIÓT SZERVEZNI!
ALJAS GAZEMBEREK >> AKIK AZ UKRÁN CSŐCSELÉK MELLETT VANNAK!
EGYRE IGAZABB >>> az usa-nató aljas gazemberek gyüllevész armadája azonnal takarodjon Európából!!! A moslék korrupt Európa kiárusító Eu. vezetés a börtönbe! - akasztásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.