A magyar dollárbaloldal, Gyurcsány Ferenc emberei, azért áskálódik az Európai Parlamentben, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz uniós parlamenti képviselője szerdán Brüsszelben.

A Fidesz uniós parlamenti képviselője szerint Gyurcsányék hátba támadták az Orbán-kormányt
Kép: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Mint mondta, ezt a tényt hosszú időn keresztül tagadták, mígnem

Gyurcsány Ferenc egy újabb őszinteségi rohamot kapott, és beismerte, hogy valójában ők mondták tollba az európai bizottsági tisztviselőknek azokat a hazugságokat, amelyekre hivatkozva Brüsszel visszatartja a Magyarországnak járó uniós pénzeket.

Véleménye szerint Molnár Csaba DK-s uniós parlamenti képviselő, Gyurcsány Ferenc embere, egészen odáig ment a cinizmusban, hogy azt mondta: hazafias kötelessége, hogy megakadályozza az uniós források Magyarországra jutását.

Ez egészen elképesztő és példa nélküli. Az Európai Parlamentben sok ország és párt képviselője megfordul, de ilyen sehol nincs. Más ellenzékiek nem támadják hátba saját kormányukat Brüsszelben, nem dolgoznak a nemzeti érdekek ellen, és nem azon igyekeznek, hogy az uniós forrásokot blokkolják saját országuk számára. Ez szégyenletes, ezt se magyarázni, se mentegetni nem lehet

- húzta alá a képviselő.

Hidvéghi Balázs kijelentette: a Fidesz és KDNP uniós parlamenti képviselői azon dolgoznak, hogy Magyarország számára rendelkezésre bocsáttasson minden neki járó uniós forrás.

Ezt el is fogjuk érni, akárhogy is áskálódnak a magyar dollárbaloldal itteni képviselői

- hívta fel a figyelmet a fideszes politikus.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
A magyar rubeljobboldal már megint hülyeségeket beszél. A baloldal nem az ország, hanem Orbán tolvaj kezecskéi elől zárná el azt a pénzt. Nagyon nem mindegy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsó
A magyar rubeljobboldal már megint hülyeségeket beszél. A baloldal nem az ország, hanem Orbán tolvaj kezecskéi elől zárná el azt a pénzt. Nagyon nem mindegy.
jáger laszló
Ez a Gyurcsány mi mindent +tud akadályozni,hogy az ,már hihetetlen!!!
Ezt már én sem hiszem L
Azért az Orbán keze is jócskán benne van ebben a dologban azt hiszem!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
"Hány hülye van még? " balázska :)))) Gyurcsány lett az új Soros. Az öreget most pihentetik a választásokig,helyette mindenért Gyurcsány a hibás,ő akadályoz mindent és mindenkit,egyedül irányítja az egész EU-t, ezek mellett még az oroszokat is lövi Ukrajnában mert mindent IS tud :))))))))))))
Péter2
Hogy nem jön az uniós pénz , az az orbán kormány korrupciói , felzárkóztatási pénzek elsíbolása miatt , továbbá szembe megy, a már elfogadott uniós elvekkel törvényekkel és a jogállamiság be nem tartása az oka , semmi más ! Tehát magyarul , a fidesz miatt, nem juthat hozzá az ország, a felzárkóztatási uniós forrásokhoz ! Aki igazán megpróbált ártani az országnak , az nem más mint a fidesz , 2005-ben többször jelentette fel az országot az uniónál , hogy Magyarország ne kapjon uniós forrásból pénzt , "ez jegyzőkönyvezve van megnézhető ', az uniós országok képviselői nagyon megvoltak botránkozva , milyen egy aljadék ellenzéke van Magyarországnak , hogy szándékosan ártani akar a saját hazájának , hát nem más mint a fidesz 2005-től semmit nem változtak , csak rosszabbak lettek , ez az ország mai helyzetén jól mérhető !
Péter2
@Shikari: Az kéne , Huxit mindjárt volna 2-3 millió munkanélküli , ugyanis a nyugati piacokat azonnal vesztenétek , a gyárak elvonulnának , stb az a sok munkanélküli akiknek tönkre vágnátok az egzisztenciáját, titeket lámpavasra akasztana , tudod az éhes és a vagyonából kiforgatott emberek nem kérdeznek , csak azt lássák , ki tette velük . A Huxit a fidesz azonnali bukása volna , tudod a magyar gazdaság 0 közeli szinten van !
ómió
Megakadályozni, hogy Magyarország pénzt kapjon!? Ó, ez már "régi efftársi mánia"! Aféle "szochazafi"!
Néro2
hátba támadták az Orbán-kormányt.
Kizárt.
Ez csak a fityma-köpnömkő kurmány kizárólagos joga bárkikkel szemben is rajtuk kívül más nem gyakorolja.
Lett légyen az kamara , tanárok szakszervezetek EU ... Bárki vagy bármi ami nem éljenzi trágyadombjukat.
kulabombaafityiszre
Az a többségben lévő fideszes eu képviselő akkor mi a faszt csinál ha gyúcsány egy pár emberrel ezt teszi.Esetleg(biztosan)hazudik ez hídalatti?viszont az tény,pénz nem fog jönni.Egyébként meg ne is jöjjön.Kinek mit intéz a kormánya.
Pálinkás Pál
az a baj te szaros, hogy ti nem kormány vagytok, hanem egy vajda vezette tolvajcsürhe,...igazi hazafi ,aki keresztbe tesz nektek...
Pálinkás Pál
@Shikari: 1. te nem vagy magyar, büdös románcigány vagy..!...2. a kötelet már megfonták...most ácsolják a bitót nektek...
kulabombaafityiszre
@sgl: ma, 12:02
Zsivány ez a gyúcsány mindenre képes.
Igaz lemondott már vagy 17 évvel ezelőtt,de akkor is.
A beszari fídeszesek a dagadt utasítására állandóan a távolt kémlelik,mert gyúcsány.
HAHAHA.
Szánalmasok.
Nessy
T. Hídvéghi Balázs! Az még nem jutott eszükbe, hogy ha nem adnának akkora támadási felületet, hogy a Holdról is látszik, ha betartanák a szabályokat, nem lenne ok támadásra, se előröl, se hátulról, se jobbról, se balról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.